Patru persoane au ajuns la spital după un accident ca-n filme. Ce...

Patru persoane au ajuns la spital după un accident ca-n filme. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

accident-foto-tipari-rasturnat-cascadorie-4-victime-smurd-ambulanta-politia-foto-2-620x400

O cascadorie ca în filme s-a petrecut într-un sat de lângă Lugoj sâmbătă seara. Un șofer a scos din case aproape jumătate de sat după ce mașina în care se afla a ajuns cu roțile în sus.

Evenimentul rutier s-a petrecut în localitatea Țipari. Aflat la volanul unui Volkswagen Golf, bărbatul a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat într-o curbă. Autoturismul, în care se mai aflau trei persoane, a dărâmat un pom și s-a oprit cu roțile în sus. Localnicii au ieșit imediat în fața caselor din cauza zgomotului puternic. Martorii spun că șoferul a circulat cu viteză, aceasta fiind, după părerea lor, cauza accidentului. „A intrat în curbă și s-a răsturnat cu mașina, uitați că a doborât și un prun. Doamne ajută că nu era nimeni pe strada, copil sau mașină, că praf îi făcea. Șoferul se clătina, eu așa l-am văzut, acum nu știu dacă era beat sau de la șoc, Dumnezeu știe”, a declarat unul dintre martori pentru redesteptarea.ro.

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe și un echipaj SMURD, iar la scurt timp au ajuns și polițiștii.


Atât șoferul cât și pasagerii au fost transportați la spital. În urma cascadoriei nedorite, mașina a fost grav avariată. Agenții de la Poliția Rutieră Lugoj au început o anchetă în acest caz, pentru a stabili cum a avut loc nefericitul eveniment rutier.

Foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.