Ping–pong cu banii de la bugetul local. După ce Robu a spus...

Ping–pong cu banii de la bugetul local. După ce Robu a spus „nu”, Stoia anunţă că a primit bani pentru a renova clădirile din Fabric UPDATE Robu dă peste cap planurile viceprimarului

0
DISTRIBUIȚI

ruine in cartierul fabricLa finele săptămânii trecute, viceprimarul PSD Traian Stoia susţinea că prin rectificare de buget vor fi alocaţi cinci milioane de lei pentru lucrări de reparaţii la clădirile din zona Fabric. La câteva ore distanţă, primarul Nicolae Robu dezminţea spusele social-democratului şi anunţa că municipalitatea nu are fonduri pentru aşa ceva, de vină fiind încasările mici de la Direcţia Fiscală din lunile iunie şi iulie. După ce luni a fost votată rectificarea de buget, Stoia a informat că există în buget prevederea cu cele cinci milioane de lei pentru clădirile din Fabric și sunt alocați bani penttu reparații pentru cartierul Fabric.


Pesedistul spune că „suma nu e suficientă pentru a repara tot, dar trebuie început de undeva. S-a dat startul la elaborarea caietelor de sarcini. Cam într-o lună ar putea începe lucrul la clădiri”. Primele trei imobile care vor intra în reparaţii sunt situate lângă fabrica de Bere. Intervenţiile vor acoperi doar faţadele, întrucât acoperişurile au fost deja renovate cu bani de la bugetul local.

UPDATE Nicolae Robu a transmis un mesaj din Ibiza prin care a contrazis afirmațiile făcute de viceprimarul Traian Stoia și spune că nu ar fi avut de unde să aloce cinci milioane de lei pentru clădirile din Fabric și nici cheltuirea lor nu ar fi fost posibilă, din cauza timpului redus, până la finele anului. De asemenea, edilul-șef al primăriei susține că suma la care face referire viceprimarul ar fi fost deja alocată în buget, dar că are ca destinație Direcția Clădiri-Terenuri, nu imobilele din zona Fabric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.