Mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie, chemate pentru a potoli FURIA...

Mai multe echipaje de Poliție și Jandarmerie, chemate pentru a potoli FURIA unei timișence. Ce s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI

politia generice mascati descinderi 04_resize

Dragostea a dus-o la culmile disperării pe o femeie de 44 de ani din localitatea timișeană Checea. Acesta s-a răzbunat pe fostul concubin, dar nu singură ci împreună cu fiul ei de 19 ani. I-a distrus acestuia și i-a ars în mijlocul curții mai multe bunuri găsite în locuință. Vecinii au rămas uluiți când au văzut ce se întâmplă în curtea bărbatului.

În cursul zilei de luni, femeia și-a luat fiul de mână, au pornit spre locuința fostului iubit și s-au pus pe distrus.


Bărbatul era plecat în sat, iar când s-a întors și-a găsit casa devastată. În mijlocul curții fumegau haine și mai multe bunuri, pentru că agresorii le-au dat foc. Când a văzut dezastrul, omul a sunat la 112. La locul incidentului au sosit și rudele femeii care, în loc să oprească scandalul, au pus și mai multe paie pe foc.

Când au sosit polițiștii l-au găsit pe tânărul de 19 ani cocoțat pe acoperișul casei unde distrugea țiglele. Jos, femeia spărgea geamurile casei. Polițiștii nici măcar nu i-au intimidat pe agresori și a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje, dar și a jandarmilor pentru a întrerupe scandalul. Atât femeia, cât și fiul acesteia s-au ales cu dosare penale pentru distrugere și distrugere prin incendiere, iar rudele acestora au primit amenzi pentru perturbarea ordinii și liniștii publice. Agresorii au creat un prejudiciu de aproape 5.000 de lei.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.