SCANDALOS Viermii colcăie sub pasajul Victoriei, decorat de administrația Robu cu „ghivece...

SCANDALOS Viermii colcăie sub pasajul Victoriei, decorat de administrația Robu cu „ghivece salată” de petunii, brăduți și mușcate GALERIE FOTO

5
DISTRIBUIȚI
pasaj victoriei 12
Viermii colcăie în pasajul Victoriei din centrul Timișoarei Foto Adrian Pîclișan

Un adevărat focar de infecție este în centrul Timișoarei. Dacă treci în grabă pe lângă pasajul Victoriei, răscumpărat cu terenuri multe de administrația Nicolae Robu, ai crede că totul este în regulă – intrările placate cu marmură, ghivece imense, în care sunt înghesuite la un loc petunii, brăduți și mușcate,  care acoperă locul fostului „Acvariu”.


Dacă rişti şi cobori scările ai parte de imagini care-ţi întorc stomacul pe jos. După ce treci de primele gunoaie de pe scări, fostele toalete te întâmpină  cu pereţi plini de mucegai, murdari. Lângă o uşă de geam termopan colcăie viermii.

Cum intri în pasaj dai de un tavan pe care au mai rămas doar câteva bucăţi de metal prinse-n beton şi cabluri electrice care atârnă haotic, abandonate de foștii proprietari. Tablourile electrice sunt accesibile oricum, iar o mulţime de fire neizolate atârnă pe podea. Cuşca fostului lift a devenit o altă groapă de gunoi. Puţin mai încolo, lângă un colţ, cutii de carton zac abandonate. O bucată de lubeniţă proaspătă a fost abandonată lângă un suport de haine rămas  în mijlocul tunelului. Geamurile fostelor magazine, câte au mai rămas, sunt jegoase, încercând să ascundă mizeria din partea cealaltă a sticlei. Când revii la suprafaţă dai de „ghivecele salată”  plantate la indicaţiile primarului Nicolae Robu în piaţa centrală a Timişoarei. Orice turist care ajunge în centrul Timișoarei poate să coboare în pasaj, încercând să descopere orașul trandafirilor.

5 COMENTARII

  1. Chemati-l tov.Robu pe busullloi sa faca curatenie cu firmele sale pe bani multiiii (ai nostrii) ca aveti antecedente! piticot este salvatorul Banatului!

  2. DA ! si asta se intampla taman in centrul Timisoarei .Dar in centru sau la periferie acelasi jeg il gasesti ,URINA ,FLEGME,GONOAIE .Din pacate proverbul ,,omul sfinteste locul”spune totul despre cei care populeaza acest oras.Lipsesc oamenii cu bun simt ai anilor ’70 .Administratia locala , Politia comunitara si alte organe ale statului sunt si ele incapabile in a rezolva curatenia orasului .La fiecare colt de casa , bloc , chiosc ,samd ,gasesti dare de urina .Cred ca si legislatia este mult prea blanda cu cei care nu respecta normele de conduita civilizata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.