Scenă desprinsă din filme pe autostrada Timișoara – Arad: polițiștii au deschis...

Scenă desprinsă din filme pe autostrada Timișoara – Arad: polițiștii au deschis focul într-o confruntare cu hoții de motorină. Care au fost urmările

6
DISTRIBUIȚI

pistol tragere

Un timișorean a fost împușcat după ce a fost prins la furat motorină din rezervorul unui autocamion, pe autostradă. S-a întâmplat noaptea trecută, la Arad.

Poliţiştii Secției nr. 1 Poliție Rurală Arad au surprins în flagrant, noaptea trecută în jurul orei 2.30, în zona parcării de pe autostrada A1, la km. 530 pe sensul de mers Arad – Timișoara, trei persoane care sustrăgeau aproximativ 200 de litri de motorină, din rezervorul unui autotren aflat în parcare.

Oamenii legii au acționat ca la carte. I-au somat pe hoți, iar dacă aceștia nu s-au oprit, au pus mâna pe pistol.


”Deoarece la somarea verbală a poliţiştilor, cei trei au încercat să fugă şi chiar să oprească acțiunea polițiștilor, s-a executat foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Întrucât aceştia au încercat să fugă cu un autoturism, poliţiştii au executat mai multe focuri de armă, unul din cei trei fiind rănit superficial la picior”, explică Ovidiu liber, ofițerul de presă al Poliției Arad.

În final, au fost prinşi şi identificaţi Alin A., Claudiu B. şi Cătălin B., toţi din judeţul Timiș. Persoana rănită la picior a fost transportată la Spitalul Județean Arad pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ulterior a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor.

Tot noaptea trecută, un alt timișorean a fost prins la furat combustibil. Un tânăr de 27 de ani, şofer al unei firme de transport, a fost surprins de director în timp ce sustrăgea combustibil din rezervorul unui autovehicul. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tânărului.

6 COMENTARII

  1. Cum ce face firma RAO? Tine spatele la hoti…unul dintre hoti era angajat pe autostrada la firma RAO! Pentru asta ia oare 1 milion de euro? De ce nu scrie oare presa ca hotul era angajatul firmei RAO Securyti…un loc sa ia jandarmeria 1 milion de euro ptr paza…iau interlopii ca sa ne fure! Ar trebui anulat contractul cu firma RAO acum si dat jandarmeriei! Nu inteleg de e presa nu spune ca hotul esat angajat la firma de paza RAO? Tot nu inteleg de paza o face o firma particulara a unui intelop? Autostrada nu e de interes national? Daca e interes national paza sa o faca politia sau jandarmeria nu firmele interlopilor!

  2. observati ceva? unde-i corelarea ? adica ” politistii executa foc de arma”(apropo- cum se executa foc de arma??) asupra cuiva care fuge – adica ii trage in spate- pentru ca fura motorina???
    unde-i legitima aparare? unde au invatat uzul de arma !!
    articol de toata p..ielea, si politistii tot asa.-
    ce era daca-l nimerea mortal? pentru 200 litri de combustibil.

    • Uzul de arma era justificat iar politistii au actionat in litera legii. Daca nu cunosti legea atunci nu mai comenta aiurea. Politistii nu folosesc arma doar in legitima aparare, arma se foloseste si pentru oprirea si imobilizarea infractorilor, chiar si pt 200 l de carburant. Iar acel politist care a tras si la nimerit in picior a actionat ,, ca la carte” !!! Bravo Politie Romane care si-a facut datoria !!! Iar astfel de cazuri sa fie cat mai mediatizate , sa se gandeasca mai bine infractorii inainte de a comite o infractiune !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.