Spații de închiriat la prețuri sub nivelul pieței, în cel mai modern...

Spații de închiriat la prețuri sub nivelul pieței, în cel mai modern centru IT din Timișoara. Cine poate să le închirieze FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-37521237">

incuboxx

Primăria Timișoara a construit, cu fonduri de la Uniunea Europeană, cel mai modern centru IT din oraș, Incuboxx, care a fost realizat cu peste 13 milioane de lei, în doi ani. Clădirea a fost construită cu scopul de a sprijini tinerii aflați la început de drum, care își doresc să-și deschidă o afacere în domeniul IT, dar nu au un buget prea consistent.

Astfel, nu mai puțin de 55 de spații moderne așteaptă să fie închiriate de către tinerii antreprenori. Adina Popovici, managerul de proiect, a precizat, astăzi, că toate spațiile se închiriază la prețuri mici, sub nivelul pieței. “Spațiile de la etajul 1 și 2 sunt destinate firmelor aflate în etapa de incubare. Acestea au o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și vor fi închiriate cu 4 – 4,5 euro metrul pătrat. Iar la etajul 3 și 4 se află spațiile destinate firmelor aflate în etapa de consolidare, cu o suprafață de 25 de metri pătrați, iar prețul estimat de închiriere va fi de 6 – 6,5 euro metrul pătrat. Avem și două spații «all inclusive» care sunt complet echipate cu birouri și calculatoare”, a explicat Adina Popovici.

Tinerii care doresc să-și deschidă o afacere vor putea închiria aceste spații în cel mult două luni, însă doar dacă prezintă un plan de afaceri. Angajații firmelor vor beneficia de o serie de facilități, în cadrul Incuboxx. Aceștia vor avea acces la sală de fitness, cantină, copy center, săli de ședințe moderne și vor putea lua parte la conferințe și prezentări în domeniul IT&C.

Clădirea se adresează întreprinzătorilor locali, în special tinerilor absolvenți ai facultăților de profil IT&C și cadre didactice tinere, precum și IMM-urilor aflate în faza de consolidare a afacerilor lor, care desfășoară activități în domeniul tehnologiei informației și comunicații.

Firmele aflate în etapa de incubare vor fi găzduite cel mult trei ani, iar cele aflate în etapa de consolidare, cinci ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.