Hoțul cu abilități de Spiderman. Cum a furat un copil de 13...

Hoțul cu abilități de Spiderman. Cum a furat un copil de 13 ani bijuterii în valoare de 15.000 de euro

4
DISTRIBUIȚI

bijuterii aurS-a inspirat din desenele animate, iar acum este cercetat pentru infracțiunea de furt calificat. Este vorba despre un copil de 13 ani din Arad care a furat bijuterii din aur în valoare de 15.000 de euro. Acesta a intrat prin balconul unui  apartament aflat la etajul trei al unui bloc din Arad, a luat bijuteriile și a plecat. Proprietarii locuinței nu erau acasă, iar conform primelor informații aceștia sunt plecați din localitate.

Potrivit autorităților, băiatul a fost în vizită la un prieten care a ieșit din apartament pentru câteva minute.


În momentul acela tânărul a ieșit pe balcon, și-a imaginat că este Spiderman, s-a urcat pe o balustradă și a escaladat mai multe balcoane mai ceva ca în desenele animate. Acesta a ajuns la balconul respectiv și a intrat în apartament. De acolo a furat bijuterii de aur în valoare de 15.000 de euro.

Minorul susținea inclusiv în fața autorităților că este Spiderman. „Băiatul a spus că este un personaj din desene animate, Spiderman. Aceasta a fost  în vizită la o cunoștință și a profitat că respectivul a ieșit din locuință, după care a ieșit pe balcon și a mers pe balustrada exterioară a balcoanelor. A trecut două trei balcoane până a ajuns la balconul respectiv. Apartamentul din care a plecat se afla tot la etajul trei și a escaladat balcoanele de la etajul respectiv”, a explicat Ovidiu Liber, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Copilul de 13 ani a reușit să vândă din bijuteriile din aur și doar o parte din prejudiciu a fost recuperat. Acesta este cercetat pentru infracțiunea de furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.