Subpasajul de la Michelangelo, aproape de inaugurare. Când va fi finalizat tunelul

Subpasajul de la Michelangelo, aproape de inaugurare. Când va fi finalizat tunelul

1
DISTRIBUIȚI

michelangelo now

Lucrările la subpasajul Michelangelo au avansat foarte mult, potrivit primarului Robu, care, aseară, a fost în inspecție pe șantier.


Edilul șef a anunțat, astăzi, că până la sfârșitul acestei săptămâni va fi finalizat tunelul subpasajului auto de la Michelangelo.

“S-a avansat foarte mult cu lucrările la tunel, motiv pentru care la sfârșitul acestei săptămâni tunelul va fi gata. Aseară s-a lucrat până târziu, s-a dislocat o cantitate uriașă de pământ, trei sferturi din tunel era deja făcut”, a explicat Nicolae Robu, care dă asigurări că în toamna acestui an pasajul rutier Michelangelo va fi finalizat.

Edilul șef este mulțumit și de stadiul lucrărilor de asfaltare de pe strada Cluj. “Pe Strada Cluj s-a lucrat în forță, două benzi din cele patru sunt deja asfaltate, iar în acest moment se lucrează pe cealaltă jumătate”, a mai spus Nicolae Robu.

1 COMENTARIU

  1. „… va fi gata … va fi finalizat … etc.” Cand se va circula pe acolo? In aceasta toamna? Suntem obisnuiti cu promisiunile si mai ales cu amanarile termenelor, de aceea risc un pronostic: 1 aprilie anul viitor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.