Teo Milea are „lipici la cei mici“. Vezi cum intenţionează să sprijine...

Teo Milea are „lipici la cei mici“. Vezi cum intenţionează să sprijine tinerele talente VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

teomilea

Pianistul Teo Milea s-a alăturat echipei care pregăteşte viitoarea generaţie de muzicieni a oraşului nostru, începând din 1 septembrie acesta urmând să susţină cursuri de pian în cadrul şcolii de pop – rock Artsoma. „Oricare “pui de om” are cel puțin un vis în copilărie și parcă abia așteaptă să-ți răspundă la întrebarea “Ce vrei să te faci când o să fii mare?” Înainte sau după concertele mele am avut dese întâlniri cu “pui de oameni” și, pentru că se pare că am lipici la cei mici, încep să povestesc cu ei și obligatoriu apare întrebarea aceasta.


Când primești răspunsuri ca: “Vreau să cânt ca tine!“, “Vreau să mă fac pianist!“, “Vreau să cânt cu tine pe scenă!“, te întrebi cum ai putea să le sprijini visele acestor viitori artiști. Povestea mea merge mai departe. Dar povestea lor? Ei bine, iată că răspunsurile celor mici m-au determinat să intru în povestea lor și ei în povestea mea și începând cu 1 Septembrie 2014 sunt încântat să mă alătur echipei Artsoma unde abia aștept să vă cunosc la cursurile mele“, a declarat Teo Milea.

Şcoala Artsoma a fost înfiinţată de Saşi Vuşcan şi Zsolt Szabo, membri ai trupei Burning Table, în urma a tot mai multor discuţii avute cu diverşi părinţi care vor să îşi trimită copiii să înveţe să cânte la un instrument. În cursul acestei veri, a avut loc şi primul eveniment osub titulatura Artsoma Showcases, în cadrul căruia au cântat trei trupe de copii.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.