Timişoreanul Mighty Boogie reprezintă România pentru al patrulea an consecutiv la celebrul...

Timişoreanul Mighty Boogie reprezintă România pentru al patrulea an consecutiv la celebrul Outlook Festival din Croaţia

0
DISTRIBUIȚI

mightyboogie

Timişoreanul Mighty Boogie va reprezenta România pentru al patrulea an consecutiv la prestigiosul festival Outlook din Croaţia, care va avea loc în perioada 4 – 8 septembrie, în oraşul Pula, în locaţia Fort Punta Christo. Pe numele său adevărat Haidu Bogdan, muzicianul timişorean este influenţat de evenimentele muzicale din Timişoara de la începutul anilor 2000, organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM şi TMBase. Dragostea pentru muzică a venit prin achiziţionarea unui set de pickup-uri şi colecţionarea de viniluri cu reggae, hip hop şi drum and bass. Cariera sa ca DJ începe în 2003, alături de primul soundsystem de reggae din România, Fiyah Burn Sound, în care i-a avut colegi pe Injectah şi General Trix.


Stilul unic de a combina reggae, jungle şi dubstep le aduce colaborări şi participări atât pe plan local cât şi international. Remarcat şi promovat de Arena DnB din Bucureşti, Mighty Boogie ajunge să participe la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică de la noi din ţară şi împarte scena cu nume ca Benny Page, Danny Byrd, Black Sun Empire, Sukh Knight, Cheff, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi, Vibronics, Radikal Guru, DJ Marky,Breakage sau David Rodigan. Debutul său a venit în 2012 când a lansat E.P. – ul “Dancce get serious” la label-ul grecesc VIM Records. Anul trecut, muzicianul a recidivat cu un nou E.P. numit “Riding the champion sound”.

„Din punctul meu de vedere, festivalul Outlook este cel mai mare și cel mai consistent festival la care am fost vreodată. Cele mai bune soundsystem-uri și cei mai buni artiști din lume din aria dub, dubstep, reggae, drum and bass sunt prezenți la acest festival, iar timp de patru zile Fortul Punta Christo, care găzduiește festivalul, se transformă în cel mai râvnit loc pentru pasionații de muzică electronică“, a declarat artistul timişorean pentru site-ul www.zonareggae.ro. Pe data de 28 august, timişoreanul va mixa la Bucureşti, în deschiderea concertului Tanya Stephens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.