Timișorenii, provocați să-și toarne o găleată cu apă rece în cap, în...

Timișorenii, provocați să-și toarne o găleată cu apă rece în cap, în scop caritabil. Când are loc evenimentul

1
DISTRIBUIȚI

ice bucket challenge

Dacă până acum, cei care au fost provocați să-și toarne o găleată cu apă și gheață în cap, au nominalizat alte trei persoane care să le preia exemplul, de data aceasta, o societate din Timișoara provoacă toți timișorenii să facă acest lucru. Astfel, mâine, 26 august, de la ora 18.00, ești așteptat cu chef de distracție și o găleată sau orice alt recipient la Friend’s Arena.

“Ne-am gândit să ne distrăm și să contribuim, în același timp, la această cauză nobilă.


Ne-am propus să ne invităm prietenii pentru a face un Ice Bucket Challenge cum nu s-a mai făcut în Timișoara”, transmit organizatorii pe Facebook. Timișorenii pot dona orice sumă de bani doresc pentru a-i sprijini pe pacienții care suferă de scleroză laterală amiotrofică.

Isteria “Ice Bucket Challenge” sau dușul cu apă și gheață a cuprins întreaga lume. Celebrități precum Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Bill Gates sau Vin Diesel și până la oameni obișnuiți își toarnă în cap o găleată cu apă rece și gheață. Inițiativa a luat naștere din dorința de a strânge bani pentru a ajuta la găsirea unui tratament al sindromului de scleroză laterală amiotrofică.

Această boală afectează doi din 100.000 de oameni, în fiecare an. Celor afectați le este tot mai greu să meargă, să vorbească, să mănânce sau chiar să respire. Speranța de viață a celor bolnavi de ALS este de doar cinci ani de la momentul în care au fost diagnosticați.

1 COMENTARIU

  1. ma cac in galeata voastra ba astia, nu trebuie sa va dati cu galeata pentru a face o donatie si nici nu trebuie neaparat sa va zica altii 😉 noi nu avem sange in spitale, seringi, pansamente, dar lasa dam banii la hamericanos 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.