TRAGEDIE Patru oameni au murit, după impactul frontal cu un TIR. Cine...

TRAGEDIE Patru oameni au murit, după impactul frontal cu un TIR. Cine a fost vinovat

3
DISTRIBUIȚI

accident

Patru oameni au murit în această dimineață într-un grav accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Bucoșnița, județul Caraș-Severin. Un autoturism marca Ford, înmatriculat în Bulgaria, venea dinspre Caransebeș și se îndrepta spre Orșova.


Pe raza localității Slatina Timiș a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal de un TIR, conform radioreșița.ro.

Impactul a fost atât de puternic încât toate cele patru persoane aflate în Ford au decedat. În urma verificărilor, două dintre ele erau de cetățenie română. Echipajele de descarcerare ajunse la locul accidentului au scos cu greu trupurile neînsuflețițe ale oamenilor din mormanul de fiare. Autoturismul avea volanul pe partea dreaptă, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că șoferul a adormit la volan. Șoferul TIR-ului a scăpat nevătămat, însă soția acestuia s-a ales cu răni ușoare. Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea cum s-a produs accidentul.

Sursa foto: Radio Resita

3 COMENTARII

  1. si doua dintre persoane nu se stie dece cetatenie erau?? Dece sa nu se spuna, trebuie sa stim!!Chiar da-ti si numele, conteaza ca la inmormatare sa se prezinte cine trebuie!!

  2. Si vi se pare super normal si decent si moral sa publicati fotografiile cu oamenii decedati, intinsi asa pe marginea drumului?
    Dar daca erau persoane pe care le cunosteati? Cum era?

  3. asa ceva nu se face.Poza aia fara blur arata ca sunteti jurnalisti de 2 parale,disperati dupa un pic de audienta patata cu sange.Nu sunteti normali la cap oameni buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.