Ultimele întrebări adresate timişorenilor de către primarul Robu pe Facebook. Vezi ce-l...

Ultimele întrebări adresate timişorenilor de către primarul Robu pe Facebook. Vezi ce-l frământă pe şeful PNL Timiş

2
DISTRIBUIȚI

robu pressalert 117

Nicolae Robu, primarul Timișoarei își chestionează concetățenii și prietenii virtuali, din nou, pe Facebook.” Cât de nerăbdător sunteţi să ascultaţi şi partea vocală?”.


”Cum apreciaţi faptul că un Primar, Profesor universitar -în plus, fost conducător de universitate, ca Rector-, om politic are preocupări muzicale?”, sunt cele mai importante întrebări adresate de şeful PNL Timiş.

După ce vineri, de pe plaja din Ibiza a lansat primul single, edilul din Timișoara vrea să știe ce crede lumea despre talentul lui muzical. De pe pagina de ”persoană publică” de pe Facebook a apelat la o aplicație pentru un sondaj de opinie cu șase întrebări. Edilul vrea să afle, de asemenea, de la cei care-i vor răspunde la chestionar unde au ascultat melodia, cât de mult le/au plăcut versurile lui Eusebiu Camilar sau cum apreciază „atmosfera sonoră creată de piesă, în raport cu textul”.

2 COMENTARII

  1. La cate cursuri festive a asistat dl. primar ca profesor universitar, ce sa mai vorbim de vremea cand a fost rector, era de asteptat mai multa cultura muzicala, dar si mai multa prudenta, daca nu decenta, in exhibarea diletantismului.

    Titlul articolului ar contine insa implicit un motiv de bucurie, dar cred ca se va dovedi o stire falsa, deoarece nu avem norocul ca intr-adevar acestea sa fie „ultimele” intrebari ale primarului … Cat despre „greutatea” intrebarilor si semnificatia lor pentru locuitorii orasului: tara arde si baba … se vopseste.

  2. Vreau sa multumesc celor din administratiile trecute , prezente si viitoare, celor din justitie si tuturor celor care au pus umarul pentru ca cele mai frumoase cladiri de pe strada Michelangelo din Timisoara, sa fie date cetatenilor de etnie roma. Le multumesc romilor pentru fumul gros de la gratare si mici, fum iesit in tot acest week-end din curtile lor, chiar la strada, la vedere, in plin centrul orasului. Apoi le mai multumesc pentru adunarile lor generale, tot in strada si la strada, adunari de familie , demne de un oras atat de „vestic”cum a ajuns Timisoara. Le multumesc pentru ca sfideaza tot si pe toti si pentru ca au facut tot ce le-a stat in putinta pentru ca sa ne demonstreze cati semeni romani slabi la inima avem printre noi, care vand tot pentru un pumn de parale. Zaharia Stancu sa traiasca si-a
    lui „Satra'”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.