Un bărbat de 45 de ani din Timișoara a dispărut de acasă....

Un bărbat de 45 de ani din Timișoara a dispărut de acasă. Dacă l-ai văzut, sună la 112

0
DISTRIBUIȚI

AVRĂMUŢI FLORINUn bărbat de 45 de ani din Timișoara a dispărut de acasă, iar acum polițiștii încearcă să îi dea de urmă. Dispariția acestuia s-a produs în urmă cu zece zile, pe 19 august, moment din care familia nu l-a mai văzut. Numele bărbatului este Avrămuți Florin-Romeo, are 1.64 metri înălţime, 50 kilograme greutate, ochi verzi,  păr blond, calviţie în zona frunţii. Ca semne particulare, pe piept are trei cicatrici în urmă unor răni provocate prin tăiere. La data dispariţiei bărbatul era îmbrăcat în bluză de trening de culoare albastră, pantaloni lungi din fâş, de culoare gri închis, fiind încălţat cu adidaşi de culoare albă.


Din informațiile transmise de poliție, se pare că acesta a mai plecat voluntar de la domiciliu, de fiecare dată revenind acasă după câteva zile.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşoară verificări pentru depistarea bărbatului. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze Serviciul Unic de Urgenţă 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.