Un BMW X3, ZDROBIT de tren la trecerea cu calea ferată de...

Un BMW X3, ZDROBIT de tren la trecerea cu calea ferată de la intrarea în comuna Giroc GALERIE FOTO

4
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1429935095">

accident giroc 1

Un accident grav de circulaţie s-a produs în această dimineaţă, la ora 8,10, la trecerea de cale ferată de la intrarea în comuna Giroc. Un BMW X3, care venea dinspre Timişoara nu a oprit, deşi era semn de circulaţie de „Stop” şi luminile roşii aprinse, şi a vrut să treacă peste liniile de tren.

Maşina a fost izibită de un tren inter-regio, care circula pe ruta Timişoara – Târgu Mureş. BMW-ul a fost aruncat pe celălalt sens de mers, iar partea din faţă a maşinii a fost zdrobită în urma impactului violent. Bucăţi din motor şi plăcuţa de înmatriculare au ajuns la câteva zeci de metri de locul impactului. Mecanicul trenului şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deşi în mod normal ar fi trebuit să oprească. „Am auzit semnalul acustic şi după aceea izbitura. Când am ieşit să văd ce se întâmplă am văzut că o femeie, care era în dreapta, a ieşit din maşină singură. Pe aici trec maşinile şi cu o sută la oră. Ce să stea la stop. Vin lansate, mai ales de când s-a refăcut drumul”, a declarat paznicul unei firme aflate chiar lângă calea ferată. Acesta a fost şi cel care sunat la 112. Un echipaj de la descarceare l-a scos pe şofer dintre fiarele contorsionate, acesta şi pasagera fiind transportaţi de urgenţă la spital. Agenţii de la Rutieră au început o anchetă la faţa locului.

4 COMENTARII

  1. Pai nu a fost chiar asa ! Dobitocul a intrat in tren, nu trenul in el ! Vin si va intreb, cit de timpit sa fii ca sa nu vezi ca ai in fata ditamai trenul si sa dai in el ? Sau, altfel pusa problema, cit de beat sa fii si cu ce viteza sa circuli ca sa nu vezi ca ai un tren in fata ? Bine ca a scapat cu viata dobitocul si sotia lui, daca ii lua trenul in bot, adica daca ajungea la calea ferata cu o secunda mai repede, probabil ca nu mai erau azi pe aici. I-au lipsit doar citiva kilometri pe ora. Dar, nu-i nimic, poate data viitoare.

  2. umflatii dreacu cai cunosc. ei merjeau sa se dreaga la DAF in giroc cu niscai zama de foale (ceorba di burta) ca viniau de la chefu de noapte. asa-i bate dumnniazau pi totz astia care or furat de la srt si sor imbogatit pisti noapte.

    • Nu esti bine informat daca ii cunosteai nu vorbeai ,umflat esti tu nu vezi ca esti si analfabet pe deasupra d-zeu are grija de toata lumea, nu au furat de la nimeni au avut din todeauna ca au muncit nu au dormit ca alti care comenteaza si nu sunt in masura sa comenteze ca alti invidia este mare stiu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.