Un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat într-o curbă. Cum s-au grăbit...

Un TIR încărcat cu bere s-a răsturnat într-o curbă. Cum s-au grăbit localnicii să dea „o mână de ajutor”

1
DISTRIBUIȚI

tir-rasturnat-bere-chizatau-23-august-2014-foto-redesteptarea-5-620x400Bere la tot pasul – de asta au avut parte sătenii din Chizătău sâmbătă dimineața.


Un TIR încărcat cu sticle de bere și-a pierdut o mare parte din marfă după ce a trecut de o curbă din localitate. Acesta se deplasa pe DN70, iar când a intrat în curbă, din cauza balansului, a pierdut marea parte din încărcătură. Câțiva săteni aflați în zonă s-au servit și au luat câteva sticle cu bere, asta pentru că TIR-ul s-a răsturnat chiar în fața unui bar din localitate, scrie redesteptarea.ro.

Polițiștii au intervenit imediat pentru a vedea cum s-a produs incidentul rutier și dacă s-au mai creat alte pagube în afară de cele materiale. Nici traficul nu a fost deranjat din cauza incidentului, iar șoferul, de origine din Slatina, nu a consumat băuturi alcoolice. La fața locului a ajuns și un echipaj de pompieri care a eliberat drumul de sticlele de bere. Polițiștii continuă cercetările pentru a vedea dacă șoferul a pus viața cuiva în pericol.

1 COMENTARIU

  1. Pai eu vazui tirul asta dar lazile cu sticle CU bere erau stivuite frumos pe marginea drumului. Ia sa se fi rasturnat la noi la sud de carpati…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.