10.000.000 de euro, investiție în premieră mondială, pentru stoparea mirosului de cauciuc....

10.000.000 de euro, investiție în premieră mondială, pentru stoparea mirosului de cauciuc. Cum susține primarul că i-a convins pe nemți

3
DISTRIBUIȚI

protest timisoara poluare 1Promisiunile din partea firmei Continental cum că timişorenii de la Pădurea Verde şi din zonele conexe nu vor mai avea de suportat mirosul neplăcut de cauciuc vor lua sfârşit. Asta asigură primarul Nicolae Robu care după mai mule apeluri publice şi discuţii cu compania germană pare să fi obţinut un angajament ferm.

“Este vorba despre implementarea unei tehnologii de ultimă oră, care e folosită în premieră mondială de concernul Continental aici cu o investiţie majoră și cu încrederea concernului că rezultatele vor fi spectaculoase.


Eu am explicat conducerii Continental din Timişoara şi cu această ocazie că ne bucurăm că firma face investiţii, dar pe noi ne interesează rezultatele şi sperăm că aceste investiţii vor fi eficiente din punct de vedere al rezultatelor pe care le aşteptăm. Nu ne interesează investiţiile în sine, ci că avem aer curat, să nu fie miros şi nici măcar să nu avem disconfort pentru cetăţeni”.

Investiţia ar urma să coste circa 10.000.000 de euro. Primarul Nicolae Robu spune că chiar și în aceste condiţii, dacă tehonologia s-ar dovedi a fi eficientă, municipalitatea nu va mai accepta investitori care să polueze sub nicio formă.

3 COMENTARII

  1. Nu stiu dar mie mi se pare ca este o cacealma. In urma cu citeva saptamini acelasi primar se lauda ca ar fi convis firma Continental sa investeasca 2 milioane de euro pentru stoparea emisiilor. Acum acelasi primar afirma ca de fapt investitia ar fi de 10 milioane de euro. Oare cind spune adevarul? Cine este fraierul sa creada ca nemtii ar fi renuntat la inevstitia facuta de 2 milioane euro si de dragul nostru al romanilor vor investi in schimb alte 10 milioane d euro??
    Imi aduc aminte ca acum 12-13 ani a venit un investitor elvetian care insista sa ii redactez niste acte pentru a-si majora cotele la o firma privatizata motivind ca aportul sau era extraodinar de mare un fax cu copiator performant Mi s-a parut ridicol, copiatorul valora citeva sute de dolari si am refuzat. Colegul care a acceptat oferta a fost apoi tarat prin procese penale atunci cind smecheria a cazut
    Asa si cu nemtii astia. Aduc niste site care in realitate valoreaza o nimica toata Noua ne spun ca ar valora zeci de milioane de euro iar primarul nostru se lauda ca el a determinat investitorii nemtii sa ne omoare dar mai incet.
    Domn Primar vezi ca iti creste nasul sub freza!!

  2. eu cred ca „nemtii” de la continental,nu-s nemti ci, niste jegosi, flamanzi si nesimtiti de jidani,care la venirea firmei in Timisoara,pe fondul unei conduceri de cacat a orasului, nici macar nu s-au sfiit sa instaleze fabrica undeva mai la distanta de oras, sau macar sa puna filtre performante,ii doare in c..r de toti cetatenii orasului,pe ei ii intereseaza doar banii, daca erau nemti nu cred ca procedau astfel. Ma mir ca nu au pus-o in parcul Rozelor,bine ca nu le-a venit ideea!!!

  3. „Promisiunile din partea firmei Continental … – cum că timişorenii de la Pădurea Verde şi din zonele conexe nu vor mai avea de suportat mirosul neplăcut de cauciuc – … vor lua sfârşit. Asta asigură primarul Nicolae Robu…!”

    Ne bucuram de certitudinea incetarii promisiunilor. Macar nu ne mai imbatam cu apa rece de zeci de milioane de … orice. Multumim d-lui primar pentru o noua realizare sigura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.