Adolescentă de 13 ani, care a fugit de acasă, căutată de poliţişti,...

Adolescentă de 13 ani, care a fugit de acasă, căutată de poliţişti, jandarmi şi voluntari UPDATE Fata a fost găsită și a făcut o mărturie ȘOCANTĂ

1
DISTRIBUIȚI

disparuta Deva

O adolescentă de 13 ani din Deva este căutată de poliţişti, jandarmi şi voluntari după ce mama a anunţat că a dispărut de acasă. „Minora Andreea Iustina Horga în vârstă de 13 ani a plecat voluntar de la domiciliu vineri seara. În urma sesizării depuse de către mama minorei vineri la ora 23, poliţiştii au demarat activităţi de căutare specifice în astfel de situaţii. Minora a fost văzută ultima oară de mama vineri la ora 17 când a plecat de acasă.  Fata are 1,30 -1,40 metri înălţime, constituţie astenică, păr şaten,tuns scurt ochii albaştri şi este pistruiată. La data dispariţiei minora era îmbrăcată cu blugi albaştri, tricou negru, purta o şapcă roşie şi papuci albaştri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agentul principal Laura Bradu.

Acesta a mai adăugat că poliţiştii din Hunedoara au întocmit acte pentru ca fata să fie dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră.

„La activităţile de căutare ale poliţiştilor participă şi reprezentanţi ai jandarmeriei, ai poliţiei locale şi voluntari ai unor asociaţii nonguvernamentale.


Cu privire la dispariţia minorei a fost sesizată şi Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Oricine poate oferi informaţii cu privire la fata dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE Minora a fost găsită de polițiști, care o audiază acum și așteaptă o echipă de la Protecția Copilului, deoarece intenționează să o interneze într-un centru de plasament, în urma dezvăluirilor făcute de copilă. Aceasta a lăsat și un bilet înainte să plece de acasă, în care spunea că s-a săturat de bătăile pe care le primea de la mama sa. Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili dacă fata are dreptate.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.