AGRESATĂ!!!!

AGRESATĂ!!!!

1
DISTRIBUIȚI

georgeta petrovici

MĂ SIMT AL NAIBII DE AGRESATĂ CÂND VĂD MESAJE LANSATE CU MAJUSCULE ȘI SEMNE DE EXCLAMAȚIE!!!!!

AGRESATĂ!!!!

Numai la noi se poate întâmpla ca astfel de ”transmisii” emoționale să devină comunicate de presă.


Nu e nici măcar o excepție. Se întâmplă, pot spune – și mă bazez strict pe ceea ce ajunge în inboxul mailului meu – constant.

Poate că nu se întâmplă în realitate, sunt doar eu virusată și am acces la o realitate paralelă. Una la care alesul se crede împărat și țipă la cei pe care-i consideră supuși, dar care, în fapt au căderea și, până la urmă obligația (morală) să îl scoată la pensie. Poate o vor face, peste doi ani, dacă li se va părea că altcineva servește mai bine intereselor masei.

În realitatea asta PARALELĂ!!! (n.r. – încerc să reproduc ceva din grafia care mă impresionează de fiecare dată) sfetnicii alesului au ore fixe la care merg să se lase mângâiați pe creștet de boierii locului. Merg la conac măcar o data pe săptâmână ( EXACT AȘA! O dată la șapte zile!!!! – vă dați seama?!). Surprinzător, sfetnicii nu au nici interes, nici curaj să facă ceea ce trebuie, printre altele, anume  să atragă atenția dincolo de ușa capitonată de la CABINETUL 1 că ar fi bine să nu se încurce postarea cu comunicarea. Sau punctul cu EXCLAMAȚIA!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.