ANCHETĂ în cazul morții unui bebeluș de doar nouă luni. Ce acuzații...

ANCHETĂ în cazul morții unui bebeluș de doar nouă luni. Ce acuzații GRAVE le aduc părinții unor medici

0
DISTRIBUIȚI

spital_maternitate

A fost externat din spital, medicii i-au spus că este perfect sănătos, dar după doar o zi, un bebeluș de nouă luni a fost găsit mort de părinții săi în pătuț. Autoritățile încearcă acum să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia și dacă acuzațiile părinților de malpraxis sunt întemeiate. Nefericitul eveniment s-a petrecut, ieri, în localitatea Obreja, din județul Caraș-Severin, polițiștii sosiți la fața locului stabilind că pe trupul bebelușului nu existau urme de violență, conform resita.ro.


Primii care au ajuns la locul tragediei au fost angajații de la ambulanța din Oțelu Roșu. Conform părinților, băiatul a decedat la numai o zi după ce a fost externat din spital. „Ni l-au dat acasă de la Reșita și ne-au spus că este perfect sănătos. Așa scrie și pe foaia de externare. A mâncat la 5 și la 6 a murit. Am să îi dau în judecată pe toți și o să merg până în pânzele albe pentru copilul meu”, a declarat  mama micuțului, Mihaela Andrei pentru sursa citată.

Oamenii legii au început deja cercetările în acest caz. „Polițiștii au fost sesizați de deces și am demarat o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit moartea bebelușului. În cursul zilei de joi, o echipă de medici legiști va efectua necropsia cadavrului și atunci vom ști exact care au fost cauzele morții. Cazul este considerat moarte suspectă, având în vedere vârsta copilului”, a declarat pentru resita.ro , ag. pr. Ancuta Chețan, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Reprezentanții Spitalui Județean de Urgență Reșita au refuzat să comenteze cazul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.