Atelier de decorare sacoșe, la Festivalul Plai. De ce nu e bine...

Atelier de decorare sacoșe, la Festivalul Plai. De ce nu e bine să facem cumpărăturile într-o plasă de plastic

0
DISTRIBUIȚI

sacosa

Un ONG îi invită pe timișoreni la Festivalul Plai unde, în perioada 13-14 septembrie, va avea loc un eveniment inedit.


Este vorba despre “Atelierul de dECOrare sacoșe”, acțiune ce are loc în cadrul proiectului “Spune NU plaselor din plastic”, aflat la cea de-a noua ediție.

Potrivit Eco Club Timișoara, proiectul își propune să educe comunitatea în a utiliza sacoșe din material textil pentru cumpărăturile zilnice. “Dorim să atragem atenţia asupra efectelor negative pe care le are plasticul asupra mediului înconjurător şi asupra sănătăţii umane şi asupra beneficiilor personale în urma folosirii sacoşelor din material”, transmit reprezentanții asociației.

Persoanele interesate să participe la “Atelierul de dECOrare sacoșe” sunt așteptați sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 18.00, la Festivalul Plai, unde sunt amenajate două ateliere de creație, unul la pavilionul Eco Club Timișoara și altul la pavilionul Penitenciarului Timișoara. Accesul la decorarea unei sacoșe se face pe baza unei plase/pungi din plastic. În cadrul atelierului, doritorii îşi pot decora în diverse moduri sacoşa nou primită, pentru a se potrivi personalităţii celui care o foloseşte şi pentru a face cumpărăturile mai eco şi mai frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.