ATENȚIE Trenurile de pe ruta Timișoara-București au întârzieri foarte mari, iar CFR...

ATENȚIE Trenurile de pe ruta Timișoara-București au întârzieri foarte mari, iar CFR anunță devierea unor rute. Ce modificări vor avea loc

0
DISTRIBUIȚI

un angajat al cfr in gara de nord din timisoara01

Cei care au circulat astăzi cu trenul pe ruta Timișoara-București și retur, au avut de așteptat chiar și cinci ore în plus, față de orarul de circulație stabilit, din cauza inundațiilor din zona Orșova. CFR anunță că opt trenuri InterRegio care tranzitează sud-vestul ţării au fost deviate, pentru perioada 16 – 19 septembrie, în timp ce un altul va circula suplimentar pe ruta Orşova – Bucureşti joi şi vineri, din cauza inundaţiilor din zonă, conform Mediafax. De asemenea, în această perioadă şi în circulaţia trenurilor Regio sunt modificări anunţate la nivel local.

CFR roagă pasagerii ca, înainte de călătorie, să contacteze telefonic gara CFR din localitatea de plecare pentru informaţii actualizate despre mersul trenului cu care intenţionează să călătorească.


Lista cu numerele de telefon ale staţiilor CFR este disponibilă pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la rubrica Info Utile-Informaţii telefonice-Staţii.

Pasagerii care aveau bilete la trenurile deviate, precum şi posesorii de abonamente vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul/călătoriile neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată şi reglementărilor în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile lahttp://www.cfrcalatori.ro/2482.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului CFR din staţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.