Bătăi ca-n vestul sălbatic în vestul țării. Ce urmări a avut un...

Bătăi ca-n vestul sălbatic în vestul țării. Ce urmări a avut un conflict cu opt participanți

0
DISTRIBUIȚI

 

politie digi24-44932

Un scandal ca în filme a avut loc într-o localitate din vestul țării. Opt persoane s-au îmbrâncit și și-au aruncat vorbe grele în fața unui bar din Oțelul Roșu.


Totul a pornit în urmă cu două seri, când mai mulți indivizi au dat buzna peste rivalul lor, un bărbat de 47 de ani, ca să își facă dreptate. După ce s-au luat la bătaie, agresorii au plecat, dar victima nu s-a lăsat mai prejos. Și-a luat „trupa” și a plecat să îi caute pe cei care l-au agresat. Scandalul s-a încheiat în fața unui bar din Oțelul Roșu, unde au intervenit polițiștii.

„Inițial scandalul a avut loc între șapte persoane, dar au fost mai multe reprize, atât seara, cât și în cursul nopții. În fața barului a fost găsit un bărbat de 47 de ani care a declarat că a fost agresat de alți patru bărbați”, a declarat pentru pressalert.ro Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Scandalul s-a lăsat cu plângeri penale pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, una dintre ele fiind pentru furtul unui telefon mobil. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care au avut loc conflictele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.