Burlăciţe, shot-uri şi melodii de gagici

Burlăciţe, shot-uri şi melodii de gagici

2
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 2Persoanele care ies în cluburi au diferite motivaţii atunci când renunţă la somn pentru o noapte de distracţie. Fie că îşi aniversează o zi de naştere, fie că au ieşit la agăţat, fie că au de semnat condica de prezenţă, fie că vor să-şi etaleze cu mândrie hainele maşinile sau noile cuceriri feminine, toţi aleg să frecventeze cluburile en – vogue în speranţa că li se va întâmpla ceva mişto, ceva care să-i scoată din cenuşiul cotidian. Era să uit de petrecerile burlăciţelor, o chestie foarte en vogue, unde o grămadă de fete cu tricouri inscripţionate se fac „praf“ cu shot-uri şi unde respectivele reprezentante ale sexului frumos urlă atât de tare trebuie cât să fie remarcate de toţi ceilalţi aflaţi în club la ora respectivă.


Petrecerea burlăciţelor trebuie să fie de neuitat, având în vedere că este “ultima noapte de libertate”. Este ocazia perfectă pentru viitoarea mireasă sa mai scape de emoţii şi să se distreze împreună cu prietenele ei. Evident, există un dress code.  Există însă şi un drink – code.

Nimeni nu bea de capul lui, se bea doar „în grup“, cu precădere shot-uri şi neapărat cu urlete. Din „meniul“ serii nu are cum să lipsească piesa Single Ladies cântată de Beyonce. După câteva shot-uri „de curaj“ fetele tăbăresc pe DJ şi îi cer „melodii din alea, ştii tu, de gagici“. Din alea pe care domnişoarele îşi unduiesc trupurile şi aruncă şerveţele-n aer. Pe care se poate bea, una alta. Adeseori chefurile astea se sparg brusc. Din cauza faptului că o bucată de burlăciţă îşi aminteşte de o dragoste neîmplinită şi izbucneşte în plâns sub privirile consternate ale găştii. Sau atunci când burlăciţele sunt recuperate de indivizii numiţi boyfriend. Partea cea mai frumoasă este că a doua zi, toate îţi vor spune că s-au distrat de minune. Că nu-şi mai amintesc nimic, dar că a fost fain.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.