Campanie inedită pentru orfanii din Timișoara! Oameni cu inimă mare au donat...

Campanie inedită pentru orfanii din Timișoara! Oameni cu inimă mare au donat sute de borcane de zacuscă și murături

0
DISTRIBUIȚI

muraturi

Poveștile impresionante ale celor 50 de orfani care locuiesc în centrul de plasament “Frații lui Onisim” din Timișoara au sensibilizat sute de oameni, care s-au mobilizat și au pregătit cămara centrului pentru iarnă. Reprezentanții centrului “Frații lui Onisim” au inițiat, în acest an, o campanie inedită de strângere de alimente, intitulată “Un borcan pentru un orfan”, după ce au realizat că nu vor avea cu ce să umple cămara centrului.

Ruben Iancu, unul dintre oamenii care se îngrijesc de copiii din centru, ne-a declarat că nu se aștepta să le sară în ajutor atât de multe persoane.


„S-au strâns în jur de 400 de borcane, au făcut donații nu doar oameni din Timiș, chiar și din Arad. Am primit borcane cu zacuscă, compoturi, gemuri, murături, au fost oameni care au donat pentru copiii din orfelinat zahăr, ulei. A fost o campanie care chiar a dat rezultate”, ne-a spus Ruben Iancu.

Mai mult, un localnic din Gottlob i-a invitat pe copiii din centrul de plasament “Frații lui Onisim” să vină și să adune ceapa. „Omul a adunat prima tură din recoltă și a mai rămas ceapa mai mică. Am mers cu copiii într-o zi și am adunat în jur de 80 de kilograme”, mai precizează Ruben Iancu.

Din păcate, începerea noului an școlar reprezintă o altă provocare pentru reprezentanții centrului, care recunosc că nu au suficiente hăinuțe și rechizite pentru toți copiii. Oamenii cu suflet mare care doresc să-i ajute pe orfanii din centrul de plasament “Frații lui Onisim” sunt așteptați la sediul instituției din Timișoara, pe strada Dorobanților, nr. 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.