Chirii ieftine, prin neglijenţă. Cui face municipalitatea timişoreană această favoare ...

Chirii ieftine, prin neglijenţă. Cui face municipalitatea timişoreană această favoare de ani buni

2
DISTRIBUIȚI

 

bega mal lucrari (46)

Problemele legate de chiriile percepute de Primăria Timişoara pentru diverse terenuri aflate în proprietatea municipalităţii nu au fost rezolvate în totalitate.


Deposedat de domeniul Terenuri, viceprimarul PSD Traian Stoia a spus că „avem încă multe hectare de teren pe marginea malului râului Bega, teren aflat în averea publică, de pe care primăria încasează foarte puţin sau, pentru a fi mai exacţi, aproape nimic. Avem un coleg nou care se ocupă de Terenuri, o să îi prezentăm documentele. Sunt convins că se va rezolva problema asta. Mai sunt şi terenuri încredinţate în administrare”.

Deşi viceprimarul Traian Stoia a fost deposedat de Terenuri, după ce edilul şef Nicolae Robu a suspectat că viceprimarul ar fi încercat să facă o favoare fraţilor Emil Marius Cristescu prin alocarea unui spaţiu, Stoia a spus că omul care se ocupă mai nou de terenuri poartă numele de…. Cristescu.

2 COMENTARII

  1. Daca nu va ocupati de „multe hectare” pentru care primaria incaseaza „mai nimic” si ii oropsiti pe cei ce va platesc peste 100 de euro pentru nici 20 mp sub fiecare garaj, ati putea, in loc sa va plangeti, sa procedati „viceversa”: lasati-i in pace pe cei ce isi achita darile si ocupati-va de ceilalti.

  2. D-nul vice primar Stoia a recunoscut ca este asociat cu fratii Cristescu, asa ca d-nul Primar si cetatenii din acest oras, trebuie s-a fie foarte atenti ce face acest domn Stoia.
    Zic acestea deoarece fratii Cristescu umbla numai dupa tunuri,
    vedeti ce s-a intimplat cu toate intreprinderile Timisorene si nu numai si-n tara au facut la fel.
    POLITIA si D.N.A-ul stiu , sunt plingeri penale dar le tin la sertar. Asa ca ei este plina tara : TEPARI, SI ATUNCI DE UNDE S-A AIBA ACEASTA TARA BANI ?
    Iar noi nu vrem s-a bagam raspunderea MAGISTRATULUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.