Controale în Complexul Studențesc din Timișoara după ce o tânără a descoperit...

Controale în Complexul Studențesc din Timișoara după ce o tânără a descoperit o „scârboșenie” în mâncare. Ce a găsit în farfurie FOTO

15
DISTRIBUIȚI

1908423_10152664008223334_3674527815948009687_n

O poză care a ajuns virală pe Internet i-a pus în acțiune pe inspectorii din cadrul Oficiului pentru Protecția Consumatorului Timiș. O tânără și-a cumpărat de mâncare de la un cunoscut restaurant fast-food din Complexul Studențesc din Timișoara. Toate bune și frumoase până când a ajuns acasă. În caserola cu ciorbă de burtă, fata a descoperit un „bonus” – doi viermi de câțiva centimetri pluteau morți în ciorbă.

Totul s-a întâmplat în urmă cu două seri. Tânăra a mers să mănânce la restaurantul fast-food Roy din Complexul Studențesc. „Am fost să mănânc la Roy. După ce am mâncat, mi-am cumpărat și două caserole cu ciorbă de burtă la pachet. Când am ajuns acasă am găsit doi viermi într-una din ciorbe. Deci nu era unul, erau doi”, ne-a explicat Loredana, cea care s-a trezit cu „scârboșenia” în mâncare.

Imediat după ce a descoperit „surpriza”, aceasta s-a întors la local să ceară explicații.


„M-am întors la ei fără să fac scandal. I-am explicat situația domnișoarei de la care am cumpărat ciorba, însă ea mi-a spus că nu are ce să facă deoarece șeful nu este acolo. Nu mi-au trebuit nici banii înapoi, doar că această întâmplare neplăcută m-a afectat”, ne-a mai explicat Loredana.

În urma sesizării făcute, inspectorii de la OPC Timiș au făcut un control la mai multe fast-food-uri din Complexul Studențesc. „Ca să ne asigurăm că lucrurile sunt în regulă, am hotărât să extindem controlul în zonă. Au fost verificați cinci operatori economici și au fost constatate abateri la patru dintre aceștia. Trei dintre ei riscă să primească amenzi între 10.000 și 20.000 de lei pentru deficiențe de informare a consumatorilor. Adică lipsă de gramaj, lipsă la tarife sau chiar lipsa unor informații în ceea ce privește conținutul produsului”, ne-a declarat Mihaela Ignat, directorul OPC Timiș. Pentru că este o zonă foarte populată, inspectorii de la Protecția Consumatorului sunt cu ochii pe societățile comerciale care desfășoară activițăți de alimentație publică în zonă.

10301951_10152664008228334_720031880676070424_n

15 COMENTARII

    • Asta-i o politica de tip Romanesc ,probabil ,sa nu spui societatea ,sa dai detalii despre locul in care-si desfasoara activitatea .O tara de 2 lei.

  1. Intr’adevar, cind te trezesti cu asa „proteine” in propria-ti mincare, iti cam trece pofta….Acuma, fiind vorba de o reprezentanta a sexului frumos, cred ca o sa apeleze la cunostintele dobandite de la mama, si o sa se apuce de gatit singura

  2. Sunt viermi de legume.si daca ne interesam putin o sa aflam ca sunt foarte nutritivi.in China dai 2 euro pe o ciorba cu dinastia mici.mai in gluma mai in serios sa-i controleze pe roti in fiecare săptămână.

  3. De 3 ani mananc la acest fast-food,sunt student si acolo chiar poti sa-ti permiti e mancarea f buna si bucataria se vede din strada f curata pe langa altele iar viermele din ciorba d-rei nu pare a fi fiert in ciorba se facea pireu,alta gluma mai buna nu a gasit?

  4. Ar trebui facute controale regulate in fiecare luna in astfel de locatii si amenzi usturatoare cind este neglijata igiena si modul de pastrare a alimentelor si curatenia bucatariilor.Daca vrei gatesti daca nu ai timp este normal sa maninci in oras dar sa fie prospat si curat.

  5. Si nu or sa faca nimic. Cum credeti ca or rezistat bucatariile jegoase din complex mai bine de 15 ani? Si ma amuza faptul ca le da amenzi pe gramaje false si informare, intre timp lor le umbla gandacii pe mesele de lucru si sobolani printre picioarele bucatarilor. Da voi mancati acolo ca ce poate sa se intample? :)) jeguri..

  6. Daca nu folosea lingura nu se vedea virmele? Eu unu nu as mai fi bagat nici lingura in ciorba.
    In complexul ala e o mare bataie pentru clientela.
    Asa s-a ajuns sa arda si Lavimelu`.
    Parerea mea e ca a fost inscenare… Cand se putea face o inscenare cel mai bine, decat la inceput de facultate. Insa poate fi si adevarat pt ca au inceput cam toate localurile din complex care servesc mancare, sa fie jegoase.
    Nu mai imi vine sa mananc de niciunde din complex.
    Cat despre controale… ar trebui sa fie cat mai dese.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.