Deschidere de an școlar pe fugă. Ce promisiuni fabuloase, de milioane de...

Deschidere de an școlar pe fugă. Ce promisiuni fabuloase, de milioane de euro, au făcut primarul Nicolae Robu și viceprimarul Dan Diaconu

1
DISTRIBUIȚI

colegiu banatean deschidere.

Debutul anului școlar din Timișoara a fost un bun prilej pentru ca primarul Nicolae Robu și viceprimarul Dan Diaconu să facă promisiuni cu tentă electorală. Edilii au înfruntat traficul de coșmar pentru a fi de față la ceremoniile de deschidere a anului la mai multe școli. Prezent la deschiderea de an școlar de la Liceul „Grigore Moisil”, viceprimarul Dan Diaconu le-a promis elevilor și profesorilor o competiție între școli al cărei mare premiu ar urma să fie suma de un milion de euro, care va fi folosită pentru achiziționarea de dotări.

Nici elevii la la Colegiul Național Bănățean nu au fost scutiți de promisiuni.


La festivitatea de deschidere de an au fost prezenți senatorul Ben-Oni Ardelean PNL, consilierul județean Bianca Gavriliță PSD, consilierul județean Adrian Păscuță PNL, șeful ITM Timiș Pavel Kasai, de la PSD, rectorul UVT Marilen Pirtea și primarul Nicolae Robu, alături de șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin. În vreme ce Bojin le-a urat copiilor sănătate, spor la învățătură și cât mai multă școală, primarul Nicolae Robu le-a promis elevilor și profesorilor că municipalitatea va cumpăra clădirea în care funcționează Colegiul Național Bănățean. Ceremonia de la Bănățean a stat sub semnul ghinonului. Pe lângă ploaia torențială, organizatorii au avut probleme și cu sistemul de sonorizare, astfel că în timpul slujbei preotului, din boxe se auzea muzica ușoară.

Deși inițial atât viceprimarul Dan Diaconu cât și primarul Nicolae Robu ar fi trebuit să ia parte la deschiderea de an școlar și la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau”, aceștia au absentat. Festivitatea de la liceul condus de consilierul local al Uniunii pentru Timiș, Elena Wolf, a mers mai departe și fără autoritățile locale. De departe însă, la Lenau auditoriul a fost „impresionat” de o baie care nu avea ușă și geamuri.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.