Dezvăluiri despre momentul în care Ilie Sârbu a fost împușcat la vânătoare,...

Dezvăluiri despre momentul în care Ilie Sârbu a fost împușcat la vânătoare, în cartea lui Adrian Năstase. Ce spune fostul prim-ministru

4
DISTRIBUIȚI

ilie sarbu p

Celebrul episod de la finalul anului 2003, când la o partidă de vânătoare Ilie Sârbu, senator de Timiș și socrul premierului Victor Ponta, s-a împușcat accidental, este menționat într-un pasaj din volumul „Cele două Românii”, carte lansată marți de Adrian Năstase.

În 27 decembrie 2003, Ilie Sârbu, pe atunci ministru al Agriculturii, a fost victima unui accident de vânătoare, fiind rănit cu propria armă. Sârbu se afla alături de Adrian Năstase, premier la acea vreme, șeful administrației prezidențiale, Ioan Talpeș, directorii SRI și SIE și alții.


Era ultima vânătoare de iepuri organizată în acel an în pădurea Bolovani, din Ocolul silvic Răcari, relatează stiripesurse.ro.

Nastase spune ca momentul în care Ilie Sârbu a fost împușcat în zona inghinală a fost un „accident” și explică de ce.

„Una dintre temele delicate, în ianuarie 2004, a fost vânătoarea la care a fost rănit Ilie Sârbu. Au fost multe speculații pe tema aceasta. Nu vreau să le comentez. Oricum, pentru orice vânător, faptul că tot snopul de alice a lovit grupat, într-un cerc de 10 cm, dovedește că focul de armă s-a declanșat, prin accident, de la o distanță de cel mult un metru. în discuțiile mele de la partid am observat că ceea ce a șocat mai mult decât rănirea lui Ilie Sârbu a fost «formula vânătorească». Cred că asta i-a deranjat mai mult pe unii dintre cei care au comentat. Eu vorbesc, în principal, de Timofte, Talpeș, Fulga, Gioni Popescu, care au fost acolo. Destinul e ciudat. Poate că, dacă după vânătoare ar fi avut loc masa obișnuită (și discuția inevitabilă…), istoria anului 2004 s-ar fi scris altfel“, a scris Adrian Nastase.

4 COMENTARII

  1. Dacă focul s-ar fi declanșat de la cel mult 1 metru și tot snopul de alice s-ar fi plasat într-un cerc cu diametrul de 10 cm, atunci los cojones ar fi fost facute chiftele iar Ilie ar fi devenit o amintire. Realitatea este alta și prietenii știu de de…

  2. Mai, asta chiar ne ia de idioti pe toti ? Cu matusa Tamara am inteles, isi apara omul averea, dar sa vii sa ne spui ca cineva se poate impusca in boase cu propria arma, fiind si vinator vechi si experimentat, asta chiar e gogonata rau ! Incercati sa vedeti cum ar tebui sa tineti arma ca sa reusiti performanta si veti vedea ca nu prea se poate. In plus, ce interes ar avea un vinator vechi si experimentat sa faca jonglerii cu arma incarcata si neasigurata ? Ce a ramas cu siguranta dupa accidentul asta nefericit, pentru ca nu cred ca cineva a vrut sa-l omoare, l-ar fi impuscat in cap, nu in boase, este poezioara : Ilie Sarbu dac-avea un coi, era numit ministru de razboi ! Restul sint baliverne pentru prostit multimea. Numai ei stiu ce s-a intimplat acolo si probabil nu va mai afla nimeni in afara de ginerica !

  3. in 27 decembrie 2003 Ilie Sarbu ministru agriculturii actualul tata socru lui Victoras Ponta,a fost impuscat in coaie Auzind ca Sarbu complota sa devina prim ministru Adrian Nastase l-a invitat la o partida de vanatoare de iepuri.Vazand ca a aparut iepurii si Nastase nu tragea, Ilie Sarbu i-a strigat lui Nastase, trage ba.Vazand ca nu trage Ilie Sarbu a revenit si a strigat „trage ba in pula mea”Auzind asta Nastase s-a intors si l-a impuscat in coaie pe Ilie Sarbu. Vedeti ? Daca incidentul se producea cu cativa ani mai inainte azi Victor Ponta ramanea cu prima nevasta si n-o mai lua de nevasta pe Daciana fata lu Ilie Sarbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.