DRAMATIC Băiețelul de patru ani bătut cu bestialitate de iubitul mamei a...

DRAMATIC Băiețelul de patru ani bătut cu bestialitate de iubitul mamei a MURIT. Câți ani de închisoare riscă bărbatul

2
DISTRIBUIȚI

copil_spital

Medicii timișoreni nu au mai putut face nimic pentru copilașul de patru ani, care a fost bătut cu brutalitate de iubitul mamei, la sfârșitul lunii august. Băiețelul a murit, în urmă cu câteva zile, la Spitalul Județean Timișoara. Darius Gavril Precup, cel care l-a bătut pe copil, riscă cel mult 25 de ani de închisoare pentru fapta sa.

Micuțul a decedat într-un salon din Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a fost internat în stare gravă încă din prima zi în care a ajuns în spital.


„Copilul a decedat vineri. Era într-o stare foarte gravă, permanent intubat, ventilat mecanic, într-o comă profundă”, ne-a spus Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Băiețelul de patru ani a fost bătut de iubitul mamei, în vârstă de 20 de ani, în seara zilei de 27 august. Rămas singur acasă cu copilul, după ce iubita lui a plecat la muncă, într-un moment de furie, acesta a început să-l lovească pe băiețel, care s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de marginea patului. „Inculpatul riscă între 15 și 25 de ani de închisoare”, ne-a declarat Mihaela Pop, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. sa se duca la puscarie si sa-l frece bulangii in cur ca asa v-a suferi mai tare si poate asa is va gasi o noua orinetare sexuala 🙂 bum-bum,am o pulica in cur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.