Primarul Nicolae Robu dă o nouă notă internă HALUCINANTĂ, ca reacţie la...

Primarul Nicolae Robu dă o nouă notă internă HALUCINANTĂ, ca reacţie la dezvăluirile PRESSALERT.ro

4
DISTRIBUIȚI

nicolae robu victima 1 p

După ce PRESSALERT.ro a publicat o serie de documente din Primăria Timişoara – note interne ale primarului prin care le cerea angajaţilor să-şi asume în mod explicit ce semnează sau contractul cu Fundaţia Caritatea prin care Robu este de acord cu demolarea unor clădiri monument istoric, primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că a trimis o nouă notă internă. „Astăzi am emis o notă internă prin care interzic oricărei persoane care nu este angajată a primăriei să facă permanenţă aici.


Cine are probleme, respectă regulile”.

Pus să explice intervalul de timp considerat peramenţă Robu nu a dorit şi a spus că „spre exemplu, un jurnalist venit la un viceprimar poate să interacţioneze, să ia un interviu, o declaraţie. O persoană când vine în primărie trebuie să spună pentru ce a venit ca să poată fi trimisă la locul potrivit. Dacă vine la conferinţa de presă se ţine aici. Dacă vine pentru un interviu, interviul se dă în biroul celui intervievat. Există un bun-simţ dincolo de definiţii riguroase”.

Robu susţine că nu se simte supravegheat sau spionat şi spune că „instituţia primăriei trebuie să fie o instituţie serioasă şi nu acaparată de cineva. Eu nu sunt spionat şi dau orice informaţii de interes public cu maximă promptitudine. Nu le dau numai solicitantului, eu le postez pe internet”. Nota internă a fost transmisă structurilor de nivel 1, respectiv primar, viceprimar și city manager.

4 COMENTARII

  1. Una dintre cele mai cunoscute expresii la români este “a freca menta”, cu înțelesul de “lene, comoditate, muncă în dorul lelii”. Aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori în viaţă, expresia de care discutăm conține o parte de adevăr, iar restul – descrierea unui obicei balcanic de a fenta munca, într-un limbaj colorat, cu pierderea în timp a înţelesului original al expresiei în sine.

  2. Domnule Primar daca cineva vine la Primarie si asteapta cu orele ca sa fie primita in audienta la dv si dv stati la o cafeluta cu dra Grebla sau cu dl Dinulescu sa inteleg ca o veti da afara pe persoana care asteapta pentru audienta ???

  3. cum ce face??????
    da ospete moka la cassa di solle crasma domniei sale. in plus are si apartamente „discrete” coloshia !?
    cine sunnt beneficiarii?????????? mai sapati mai sapati…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.