Este oficial: Primăria Timişoara va acţiona în instanţă compania lui Ion Ţiriac,...

Este oficial: Primăria Timişoara va acţiona în instanţă compania lui Ion Ţiriac, pentru că nu a reparat Abatorul. De ce este optimist viceprimarul Traian Stoia

0
DISTRIBUIȚI

abator-timisoara-640x360

Primăria Timişoara s-a săturat de promisiuni şi tergiversări, dar mai ales de felul în care arată Abatorul din Complexul Studenţesc din Timişoara, deţinut de Ţiriac Holding în parteneriat cu o companie din străinătate.

Vineri, viceprimarul Traian Stoia a anunţat că „la Abator avem dorinţa ca în cursul săptămânii ce vine să declanşăm procedura pentru obligaţia de a face, având în vedere că în ultima perioadă lucrurile au fost lăsate să curgă de la sine.


S-a mai mişcat câte ceva, dar termenele pe care ne-am înţeles au fost depăşite de mult. Trebuie să găsim o soluţie ca oamenii ăştia să fie obligaţi să arate că sunt proprietari responsabili. Nu mă îndoiesc că vor face acest lcuru. Sunt sigur că instanţele vor stabili această obligaţie pentru aceşti oameni care probabil sunt luaţi cu alte probleme mai importante. Ei nu au pus-o nici în siguranţă, aşa cum prevedea prima fază a înţelegerii”, a spus Stoia.

Promisiunile legate de recondiţionarea clădirii durează de circa un an de zile. La un moment dat a fost vorba că în zonă ar urma să se ridice un mall sau terenuri de sport, însă niciun proiect nu s-a concretizat până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.