EXCLUSIV Un autocar plin cu români, implicat într-un ACCIDENT pe o șosea...

EXCLUSIV Un autocar plin cu români, implicat într-un ACCIDENT pe o șosea din Ungaria. Câte persoane sunt rănite UPDATE 3 Ce vrea să afle Consulatul General al României la Szeged FOTO

1
DISTRIBUIȚI

accident ungaria1

Accident grav de circulație petrecut în Ungaria, în această dimineață, în localitatea Mako. Un autocar cu numere de Galați, în care se aflau 23 de pasageri români, care veneau de la Roma, a  ieşit de pe şosea şi a intrat într-un dâmb de pământ. Mai multe echipaje SMURD au plecat spre locul accidentului pentru a interveni. Din primele informații reiese că unui dintre șoferul vehiculului este imobilizat, iar pentru scoaterea lui este nevoie de descarcerare.

UPDATE 1 La faţa locului au sosit mai multe ambulanţe şi un elicopter, echipajele de urgenţă intervenind pentru a acorda primul ajutor celor răniţi. În momentul producerii accidentului, majoritatea pasagerilor dormeau. Partea din faţă a autocarului a fost distrusă, o echipă de descarcerare reuşind să-l scoată pe şofer dintre fiarele contorsionate. Din fericire, nimeni nu este decedat. Mai multe persoane au suferit atacuri de panică şi răni provocate de cioburile de la geamurile sparte.

UPDATE 2 O femeie a fost transportată cu o ambulanţă la spital, iar alte persoane sunt îngrijite în cele aproximativ 15 ambulanţe sosite la faţa locului. Echipele de intervenţie încearcă să scoată autocarul pe şosea, existând riscul ca maşina să se răstoarne.

UPDATE 3 Românii au fost duși la audieri la sediul Poliției Mako, după acordarea primelor îngrijiri, pentru a se stabili cauzele accidentului în care autocarul în care se aflau a ieșit de pe autostrada M43 si a căzut într-un șant de 10m.


Consulatul General al României la Szeged a întreprins demersurile legale pe lângă autorităţile ungare, pentru a obţine informaţii suplimentare referitoare la circumstanţele producerii accidentului, precizează MAE. O echipă a oficiului consular se deplasează către locul accidentului pentru a acorda asistenţă consulară şi pentru a sprijini autorităţile în demersurile de identificare a persoanelor.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.