Fecale și apă de 30 de centimetri în Ambulatoriul Spitalului de Boli...

Fecale și apă de 30 de centimetri în Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara, în această dimineață. Care a fost cauza

0
DISTRIBUIȚI

spital-victor-babaes-640x544

Personalul medical care lucrează în cadrul Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara s-a luptat, în ultimele două zile, cu apele. Din cauza ploilor abundente din ultima perioadă, canalizarea nu a mai făcut față și a refulat, iar subsolul spitalului, în care funcționează Ambulatoriul, a fost inundat. Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase, ne-a declarat că apa avea și 30 de centimetri și era plină de fecale.

„Nu este prima dată când pățim acest lucru.


Din cauza ploilor, apa din canalizare a refulat. Mirosea îngrozitor în subsol, era plin de fecale și apă în Ambulatoriu, azi dimineață. În ultimele două zile, ambulatoriul a fost nepracticabil, era apă peste tot. Ieri am mai scos apă cu pompa, iar azi ne-au ajutat și pompierii”, ne-a spus Virgil Musta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, există posibilitatea ca, din cauza acestor inundații, să se deterioreze pereții Ambulatoriului, cât și echipamentele medicale achiziționate cu bani de la Uniunea Europeană, care au costat peste 100.000 de euro. „Nu este normal să se întâmple astfel de lucruri. Noi le-am solicitat sprijinul autorităților să găsească o soluție, dar nu prea se mișcă lucrurile”, explică Virgil Musta.

În aceste condiții, pacienții care trebuiau să fie consultați astăzi, fie au fost reprogramați, fie au fost consultați într-o ambulanță din curtea spitalului sau în alte secții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.