Festivalul Plai, din nou sub semnul ploii. Vezi cum a fost cea...

Festivalul Plai, din nou sub semnul ploii. Vezi cum a fost cea de-a doua zi a manifestării GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-692262384">

plai (31) [1024x768]

Cea de-a doua zi a celei de-a noua ediţii a Festivalului Plai s-a desfăşurat sub semnul unei ploi care a stricat planurile organizatorilor.

Sub corturile africane de pe Aleea Culturală, cei prezenţi au avut ocazia să guste şi să împărtăşească arta, sa se joace şi să schimbe idei, să pună întrebări, să-şi găseasca un hobby. Totul, de la introducere în fotografie, „speed friending” şi „gimnastica minţii”, la ateliere de creaţie, jonglerie şi yoga. Călătoria de sâmbătă a presupus dese popasuri şi la scena mică, unde cei prezenţi au avut parte de iniţiere în artele circului, bodypercussion, concert Ţapinarii şi spectacolul de teatru dans Zic-Zac.

Programul scenei principale a fost deschis, ca în fiecare seară a ediţiei 2014, de Light in Babylon. Publicul a continuat să danseze alături de Salao, artistul care a sosit la Timişoara în locul lui Duquende. Muzica acestuia a fost savurată de amatorii de world music, iar Tito Paris a încheiat activitatea de la scena mare cu un spectacol care a beneficiat de ropote de aplauze din partea spectatorilor. Din păcate, din cauza ploii, şi sâmbătă numărul celor prezenţi a fost sub aşteptări.

Ultima zi de Plai, cea de duminică, debutează cu programul partenerilor culturali, pe Aleea Culturală, începand cu miezul zilei, urmat de Made in TM de la scena mică – ora 16.00, programul special al Casei Filmelor şi ultimele concerte de la scena principală. Tot astăzi, în ultima zi a ediţiei din acest an a festivalului, melomanii se vor bucura de recitalul Subcarpaţi plus Orchestra. Membrii trupei Subcarpaţi, împreună cu o orchestră formată din muzicieni timişoreni (artişti independenţi, artişti ai Operei din Timişoara şi studenţi colaboratori ai Filarmonicii Banatul), vor prezenta o variantă inedită a celor mai de succes piese ale lor. Biletele pentru festivalul Plai, care se desfăşoară la Muzeul Satului Bănăţean, costă 50 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.