Fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza, și-a dat DEMISIA din PNȚCD. Cum...

Fostul viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza, și-a dat DEMISIA din PNȚCD. Cum își justifică decizia

0
DISTRIBUIȚI

adrian orza mic pUnul dintre cei mai cunoscuți țărăniști din Timiș, fost viceprimar al Timișoarei, Adrian Orza și-a anunțat astăzi demisia din PNȚCD. Acesta spune că nu se va îndrepta spre o altă formațiune, ci va rămâne independent. „Astăzi, 19 septembrie 2014, am depus la Consiliul Local al municipiului Timișoara opțiunea mea de a deveni consilier local independent. M-a determinat să fac acest lucru, atât situația politică generală, cât și cea din Consiliul Local, dar în mod special atmosfera fără precedent creată în PNȚCD Timiș”, se arată în anunțul lui Orza.

Acesta lasă de înțeles că de vină pentru decizia sa ar fi situația tensionată din PNȚCD: „În ciuda eforturilor pe care le-am depus alături de alți colegi de a menține echilibrul, decența și respectarea regulilor, cei responsabili au decis să se îndepărteze de acestea și de toți cei care le-au apărat și susținut.


 Cu regret, după mai bine de 20 de ani, părăsesc, nu idealuri și principii în care am crezut și cred în continuare, ci doar o organizație de partid, care sper, va reveni cândva, la locul pe care îl merită în eșicherul politic local”, a concluzionat Orza.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.