Inaugurată cu mare FAST, în urmă cu o lună, fântâna arteziană din...

Inaugurată cu mare FAST, în urmă cu o lună, fântâna arteziană din Piața Iosefin este în PARAGINĂ. Ce motive invocă primăria

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1481585729">

fantana (12)

De aproximativ o lună fântâna „arteziană” din Piața Iosefin din Timișoara nu funcționează. Ea a fost amenajată la intersecția străzii nou reabilitate Iancu Văcărescu cu liniile de tramvai. Timișorenii care locuiesc în zonă nu au prea apucat însă să se bucure de prima arteziană din cartier.

De la deschiderea străzii, în aprilie, fântâna funcționat cu intermitențe. În aprilie, înainte de vizita primarului cu reprezentanții ADR Vest, fântâna, care nu mai funcționa deja de ceva timp, a fost curățată atent de muncitori, și pornită, cu ocazia vizitei. Ulterior acelui moment, fântâna a mai funcționat cu intermitențe, iar de aproape o lună e oprită din nou.

Primăria Timișoara susține că fântâna, care are mai puțin de jumătate de an de viață necesită curățire. ”Fântâna de pe Văcărescu va intra într-un program de întreținere curentă (curățire, desfundare duze etc.), urmând a fi repornită în cursul acestei săptămâni”, ne-a comunicat Alina Pintilie, directorul Direcției Comunicare din cadrul Primăriei Timișoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.