Kamelia a lansat un single nou made in Timişoara: Te rog VIDEO

Kamelia a lansat un single nou made in Timişoara: Te rog VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

kamelia

Kamelia, o figură binecunoscută a muzicii pop timişorene şi autohtone, a lansat recent un teaser la noul ei single, numit Te rog. A fost tocmai în ziua în care solista a împlinit 28 de ani, iar între timp artista a primit sute de cereri pentru a scoate single-ul cât mai repede.  Momentul mult așteptat a sosit, si iată că artista a lansat Te rog,  spre bucuria celor 700 000 de fani care îi sunt alaturi pe rețeaua de socializare. Piesa a fost compusă de Kamelia împreună cu fratele ei, George Hora, și înregistrtă în studioul lor din Timișoara : Studio 66.
Pentru Kamelia, anul 2014 a fost plin de proiecte interesante, colaborări și piese noi. Împreună cu Vescan a avut una din cele mai ascultate piese de la radio : “Piesa mea preferata”, a urmat un “Film de iubire” împreună cu Stres,apoi și-a luat  „Rămas bun”, alături de Andrew şi Blazon, însă nu a uitat de „Inima ta”, pe featuring-ul cu Junior High. Este de asemenea vocea piesei “Never let you go”, unde Kamelia completează proiectul Voxlight, din care face parte fratelui său, George Hora. „Sunt foarte emoționată , chiar mai emoţionată ca de obicei, deoarece cred foarte mult în piesă și din câte am vazut, după postarea teaser-ului, şi fanii mei au încredere în ea, ceea ce mă bucură foarte tare .


Este o piesă sinceră  şi simplă, despre iubire și despre întrebările pe care ţi le pui atunci când iubeşti pe cineva. Dar cel mai important, e despre încredere şi sper ca ascultătorii să se regăsească în ea“, spune Kamelia. Artista -a născut în judeţul Bihor, în localitatea Ştei şi este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universitătii de Vest din Timişoara. A urmat cursuri de canto la Blue Sound, cu Crina Mardare şi cursuri de dans la Big Bounce, şcoala lui CRBL. De asemenea, Kamelia urmat şi cursurile Şcolii Populare de Artă din Timişoara. La 15 ani, Kamelia Hora a scos primul album cu fratele ei, George Hora. La 19 ani Kamelia era solista unei trupe de cover-uri, la 20 a participat la Megastar, la 22 a fost în turneu cu Simplu, iar la 23 a venit schimbarea. Kamelia a colaborat cu Puya la hitul „Change” şi au filmat un videoclip împreună. A avut o serie de concerte cu formatia D.G. TAL între 2000 si 2004, apoi a cantat cu trupa NEXT în perioada iunie – octombrie 2006 la diferite evenimente. A avut colaborări reuşite cu Horea Crişovan (chitaristul trupei Blazzaj), cu care în formulă de duo (chitara, voce) a participat la o serie de evenimente şi petreceri private. În perioada septembrie – octombrie 2008 a participat ca backing vocal la turneul „Istoria Dansului” organizat de trupa Simplu. Anul acesta a fost nominalizată în topul celor mai sexy o sută de femei pe anul 2014 realizat de revista FHM, unde în urma voturilor s-a situat pe locul 12. În luna august a acestui an, solista a fost nominalizată la premiile Media Music Awards la secţiunea Fans Like Award.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.