A.L.L. Friends Band pregăteşte un nou videoclip. Vezi care este motivul pentru...

A.L.L. Friends Band pregăteşte un nou videoclip. Vezi care este motivul pentru care copiii merg împotriva curentului Radio Zu VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

allfriendsband

Una din cele mai „fresh“ şi tinere trupe timişorene A.L.L. Friends Band, pregăteşte zilele acestea un nou videoclip, la piesa „Men of constant sorrow“, care va fi totodată ultima înregistrare din categoria cover-urilor.

Formaţia alcătuită din Adam, Luca, Lukas „şi câţiva prieteni“ – conform descrierii lor de pe pagina oficială de Facebook – a susţinut numeroase concerte în ultimii patru ani şi se pregăteşte să schimbe „categoria“. Drept urmare, tinerii muzicieni lucrează intens la câteva piese proprii, programate să fie înregistrate în viitorul apropiat.


„Ne-am adunat în jurul ideii de muzică şi prietenie. Acum suntem pregătiţi să schimbăm oarecum categoria. Am trecut într-un alt ciclu şi cu noul videoclip vrem să depăşim cumva etapa de copilărie muzicală. Ceea ce cântăm noi este un pop-rock cult. Am avut parte de o un episod interesant cu ceva vreme în urmă. Mergeam la antrenament şi toţi cei care erau pe stradă mergeau la concertul Radio Zu din Centru. Noi eram împotriva curentului. Nu fiindcă vrem neapărat acest lucru, ci doar pentru că avem nişte valori muzicale insuflate de către cei care ne ajută“, ne-au declarat membrii formaţiei.

Zilele acestea, A.L.L Friends Band au susţinut un concert în cadrul festivalului Plai , în cadrul show-ului oferit de cei de la Artsoma, iar ieri, în prima zi de şcoală, au susţinut două concerte în incinta liceului Nikolaus Lenau. În ceea ce priveşte planurile de viitor, copiii pregătesc câteva piese proprii şi se gândesc evident şi la un material discografic. „Vom scoate în scurt timp, cel de-al treilea videoclip oficial al nostru. Lucrăm la piesele noastre proprii şi ne căutăm şi un basist pe viitor. Nu vrem să grăbim lucrurile, vrem să ne asumăm o identitate muzicală“, spun cei de la A.L.L. Friends Band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.