Legătura între alcool şi interlopi descoperită de primarul Robu. De ce s-au...

Legătura între alcool şi interlopi descoperită de primarul Robu. De ce s-au schimbat iar regulile în complexul studenţesc

1
DISTRIBUIȚI

robu maini

Luna şi modificarea privind legislaţia care permite sau interzice consumul de alcool în Complexul Studenţesc din Timişoara. După ce în această vară consilierii locali au votat interzicerea vânzării de alcool în Complexul Studenţesc, astăzi, aleşii au modificat din nou hotârârea de consiliu local. Mai exact, consilierilor li s-a cerut să voteze ridicarea interdicţiei de vânzare a alcoolului, însă nu pentru toate spaţiile comerciale. Primarul Nicolae Robu a explicat că “singura modificare de facto care se va întâmpla va fi că unităţi de desfacere pur şi simplu care nu au şi locuri pentru consum în cadrul lor vor putea să desfăşoare o astfel de activitate în complex.


Pe ceilalţi nu îi vom afecta. Se vor expune să fie amendaţi. Unii vor plăti amenzile, alţii le vor contesta. Unii vor câştiga, alţii vor pierde. Unele lucruri nu le putem noi controla pentru că se va ajunge în instanţă”.

Unii consilieri au dorit să ştie ce se întâmplă dacă un student care a achiziţionat alcool de magazinul Profi care ar urma să se deschidă în Complex se aşează la o terasă care are interdicţie de vânzare şi consuma băuturi. Problema este dată de faptul că poliţia nu poate amenda cetăţenii care consumă, ci doar agenţii comerciali care vând. Aleşii au decis că aceasta nu este o problemă, iar proiectul a trecut. La final, edilul şef Nicolae Robu a comentat că „interdicţia s- a păstrat pentru a nu se crea locuri unde să vină lumea interlopă pentru că dacă la acele unităţi ar veni doar studenţi nu ar fi o problemă dacă studentul ar sta la terasă să bea o bere şi să discute cu colegii săi, nu ar fi o problema. Problema este că locurile acestea în care se consumă alcool într-o zonă ca un complex studenţesc cu foarte mulţi tineri atrag foarte mulţi interlopi. Este un lucru demostrat şi în Timişoara şi în alte părţi din ţară”.

1 COMENTARIU

  1. Robu-le esti prost de dai in gauri!”Problema este dată de faptul că poliţia nu poate amenda cetăţenii care consumă, ci doar agenţii comerciali care vând.”-cum poti sa spui asa o aberatie?ti-a fost soptita de boul de Cojan?Surpriza!Pune manuta si citeste L61/91 republicata si O.G.2 …..o sa fii surprins dar politia (si nu ma refer la slugoii care-i pastoresti) poate sanctiona atat consumul cat si vanzarea de alcool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.