Marius Matichescu, președintele Asociației Pro Democrația Timișoara, invitat în această seară la...

Marius Matichescu, președintele Asociației Pro Democrația Timișoara, invitat în această seară la PRESSALERT LIVE. Ce subiecte interesante vor fi dezbătute

2
DISTRIBUIȚI

Photo Marius Lupsa MatichescuMarius Matichescu, președintele Asociației Pro Democrația Timișoara, este invitat în această seară, de la ora 20.00, la PRESSALERT LIVE, în studioul HDV.


Vor fi dezbătute subiecte interesante privind transparență decizională, problemele cu care se confruntă societatea civilă și modul în care polititicenii înțeleg să respecte legea.

Urmăriți emisiunea în direct pe  www.pressalert.ro, iar întrebările și părerile dumneavoastră le puteţi lăsa într-un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

2 COMENTARII

  1. Unde a fost aceasta asociatie cind au fost taiate salariile, pensiile, sporurile, alocatiile pt. copii, au desfintat sindicatele nea-u umilit pe noi ca oameni , nu am auzit nici o asociatie s-a protesteze, ba din contra au dat mina cu puterea.
    Probabil au primit ce trebuia iar acum vin s-a ne invete ce este democratia.

  2. D-le presedinte Matichescu as vrea sa-mi raspundeti la cateva intrebari:
    – ce alta varianta mai viabila puteti gasi (ca reprezentant al societatii civile) decatetc penibilul „sa-i sanctionam pe politicieni prin vot din 4 in 4 ani” respectiv sa nu mai astept 4 ani (sau 5 ani) ca sa votez … nu prea se stie ce. N-ar fi rau daca ati putea gasi un mecanism pentru sanctionarea / tragerea la raspundere imediata a politicienilor care fac altceva decat ceea ce au promis.
    – de ce nu-i invitati in loc public pe politicieni pentru dezbateri si raspunsuri la intrebarile cetatenilor (gen: duminica in parc, in piete, in centru la Opera, la cafenele, ) ca sa putem sa-i privim in ochi cand incearca sa ne minta?
    Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.