Mișcare SURPRIZĂ a unui consilier județean PSD. De ce a demisionat din...

Mișcare SURPRIZĂ a unui consilier județean PSD. De ce a demisionat din partid și unde va migra

3
DISTRIBUIȚI

cjt07_resize

Legea migrației se întoarce împotriva PSD. Președintelui social-democraților timișeni, Titu Bojin, i s-a pregătit o surpriză chiar de către unul dintre consilierii județeni ai instituției pe care o conduce.


Consilierul județean Marina Rodica-Radu și-a dat, vineri, demisia din PSD, dar anunțul a fost făcut de abia astăzi. Aceasta nu a vrut să comenteze în nici un fel decizia luată, dar a precizat că va rămâne consilier independent, deci nu s-a înscris în alt partid.

Vă reamintim că legea migrației a condus la mai multe permutări pe scena politică din Timiș, astfel că, săptămâna trecută, PP-DD a rămas fără nici un consilier local, toți alegând să demisioneze din partid, iar vicele Consiliului Județean Timiș, Florian Zanfir a trecut la PSD. De asemenea, o surpriză a fost și migrarea liberalului Gheorghe Bologa (consilier județean), de la PNL, la PSD.

3 COMENTARII

  1. „Se acordau cu prioritate plăţile către firmele pedeliste, ceea ce nu mi s-a părut corect”
    Rodica-Marina Radu este, în momentul de faţă, manager la o firmă privată. A terminat Facultatea de Ştiinţe Economice, Academia de Poliţie cu profilul Drept. Este membru al Organizaţiei de Biled şi face parte din Organizaţia Femeilor Pesediste din Timiş.
    „Am intrat în partid datorită piedicilor puse de vechea guvernare pentru cei care gândesc altfel decât ei. Aveam firmă şi se acordau cu prioritate plăţile către firmele pedeliste, ceea ce nu mi s-a părut corect. Am considerat că este de datoria mea să iau poziţie. Vreau să fac treabă, efectiv să fac treabă, să ajut colegiul de care m-am ocupat şi de care mă ocup, să facem treabă pentru zona respectivă – colegiul 8 Jimbolia. Să aducem şi judeţul Timiş acolo unde-i este locul. E obligaţia noastră, a fiecărui cetăţean”, spune Rodica-Marina Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.