Moment de reculegere în memoria Mitropolitului Banatului, la festivitatea de deschidere a...

Moment de reculegere în memoria Mitropolitului Banatului, la festivitatea de deschidere a noului an, la Universitatea de Vest din Timișoara. Câți studenți sunt înscriși

0
DISTRIBUIȚI

universitatea de vest

Universitatea de Vest din Timișoara și-a deschis, astăzi, porțile, în cadrul unei festivități care a avut loc la primele ore ale dimineții în Aula Magna.


Printre cei prezenți la manifestare s-au numărat profesori universitari, reprezentanți au autorităților locale și județene, preoți, care au săvârșit o slujbă, dar și numeroși “boboci” curioși să afle ce le rezervă anul universitar care tocmai a început. Cei prezenți au ținut un moment de reculegere în memoria Mitropolitului Banatului, IPS Nicolae Corneanu, care a decedat aseară.

Potrivit rectorului Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, instituția pe care o conduce și-a deschis porțile pentru peste 18.000 de studenți înscriși în cadrul a 11 facultăți. “Aveţi foarte multe facilităţi ca studenţi ai Universităţii de Vest din Timişoara. Aveţi Complexul Studențesc aproape, multe tentanţii în aceşti trei sau mai mulţi ani, dar viaţa studenţească aici înseamnă mult mai mult, sunt multe programe de studii de educaţie, cercetare, inovare. Vă doresc bun venit în universitatea noastră”, le-a transmis studenților Marilen Pirtea.

Aproximativ 3.100 de absolvenți de liceu au fost admiși, în acest an, la Universitatea de Vest din Timișoara. Dintre aceștia, 46 sunt olimpici naționali la diferite discipline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.