Nicolae Robu acuză PRESSALERT.ro că protejează PSD. Explicația NARCISISTĂ dată când i...

Nicolae Robu acuză PRESSALERT.ro că protejează PSD. Explicația NARCISISTĂ dată când i s-a dovedit contrariul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

robu (8)Nicolae Robu a acuzat PRESSALERT.ro, în cadrul emisiunii din această seară, că ține cu PSD-ul. Motivul?  Nu a văzut niciun articol în care să fie scris de rău de PSD. Primarul Timișoarei a început să facă astfel de afirmații după ce moderatorul emisiunii l-a întrebat despre cum două firme conduse de liberali au primit contracte prin încredințare directă de la Primăria Timișoara, în perioada iulie – noiembrie 2013, în valoare de peste un milion de lei fiecare, unul dintre beneficiari fiind colegul său de concedii, vicepreședintele PNL Timiș, Dumitru Dinulescu. 

În acel moment, Nicolae Robu a răbufnit și a început să explice agitat.


“Dar v-ați uitat să vedeți și firma lui Dinulescu și firma lui Burghină câte contracte și în ce valoare au avut contracte în timpul administrației Ciuhandu? Ați avut curiozitatea? Veți vedea că în valori mult mai mari. Poi dacă aceste firme sunt serioase, dvs. ați vrea ca acești oameni să fie excluși de la lucrări pentru faptul că sunt liberali? Așa ceva ați vrea? Haideți să dăm numai la PSD, că vă convine dvs. Știți bine că, deși mi-ați spus mie când am ajuns la putere, “acum sunteți primar, să vă așteptați că noi întotdeauna suntem în opoziție față de putere”. Vom avea tunurile pe dvs., asta era ideea. Poi nu prea văd tunurile înspre PSD, deloc nu am văzut”, a precizat nervos primarul Timișoarei.

Câteva minute mai târziu, Nicolae Robu a început să se contrazică, și asta după ce moderatorul i-a amintit faptul că PRESSALERT.ro a fost singura publicație care a scris despre toate afacerile lui Florin Măran, finul lui Titu Bojin, liderul PSD Timiș, cu  Consiliul Județea Timiș. “Nu am citit, pentru că nu am timp fizic să fac asta. Citesc doar ce se scrie despre mine”, a explicat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.