Nicolae Robu amenință grupurile de interese din Timișoara. Pe cine au alungat...

Nicolae Robu amenință grupurile de interese din Timișoara. Pe cine au alungat acestea și de ce se ferește să dea nume

2
DISTRIBUIȚI

robu maini

Primarul Nicolae Robu se cufundă în mister. Obișnuit al atacurilor directe către adversari, edilul nu numai că nu mai răspunde replicilor date de politicienii de la alte partide, dar dă și avertismente enigmatice.

„Vreau să lansez un avertisment ferm grupurilor de interese care acționează nelegitim în Timișoara, să se oprească din demersurile de descurajare a unor investiții în Timișoara. Am date concrete, și la proximul semnal că se mai întâmplă ceea ce știu că s-a întâmplat cu câțiva investitori, voi face cunoscute toate aceste date concrete, desigur condiționat de disponibilitatea celor care au pățit-o de a veni alături de mine și a susține ceea ce mi-au transmis mie de o manieră credibilă 100%.


Unii doresc să nu le fie perturbate afacerile din orice domeniu. Se folosesc de implicarea unei pretinse societăți civile, care ia atitudine împotriva orașului. Este vorba despre lucruri grave. Vreau să fie clar pentru orice investitor potențial că în Timișoara acest grupuri nu au niciun cuvânt de spus și le cer nici să nu intre în contact cu ele, oricâte propuneri s-ar face, ci să vină la primarul Timișoarei, eu garantându-le că în Timișoara vor avea tot sprijinul pentru a-și face orice investiții benefice pentru ei ca și investitori”, a spus Robu.

Edilul a menționat că momentan nu face publice nume și date, pentru că „vine și momentul în care dau datele. Eu sunt un om responsabil, când dau datele trebuie să am lângă mine toate probele. Când fac aceste afirmații le fac ca un om serios ce sunt. Nu vom permite nimănui să facă niciun fel de șicană unui investitor în Timișoara”.

2 COMENTARII

  1. Pe cine sa deranjeze? Firmele abonate la afacerile casei? Cei care in viata lor nu au gindit, pus in aplicare, obtinut profit, platit impozit pe profit …. vorbesc ” VORBE” ! Chiar credeam ca o sa fie o schimbare-n bine ,dar, din pacate nu-i asa… Alti smecheri, alte spagi… Posibil ca primarul nici sa nu le miroase. Ăla micu’ ia niste spagi de-ti vine sa mori. Asa se explica plinsul lacrimogen , cind trebuia sa-si piarda mandatu’ de ” VICIU”..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.