Noi restricţii în Complexul studențesc din Timișoara. Ce modificări a făcut primăria...

Noi restricţii în Complexul studențesc din Timișoara. Ce modificări a făcut primăria pentru a fluidiza traficul la Michelangelo

1
DISTRIBUIȚI

trafic michelangelor strada cluj (3)

Noi modificări rutiere în Complexul Studenţesc din Timișoara.


După ce luni întregi restricţiile au vizat şoferii, acum „beneficiarii” sunt nimeni alţii decât studenţii. Două din cele trei treceri de pe pietoni de pe Aleea FC Ripensia a fost desfiinţate de Primăria Timişoara, rămânând valabilă doar cea care leagă porţinea de cămine ale Politehnicii de cantina Politehnicii.

Ieri, prezent pe teren alături de jurnalişti, edilul şef Nicolae Robu a menţionat că anularea trecerilor de pietoni dinspre Michelangelo şi Bd. Eroilor de la Tisa are rolul de a fluidiza traficul din zonă, care şi aşa era destul de complicat.

Momentan însă, deşi nu mai sunt trasate cu alb, dungile de la fostele treceri încă se văd şi sunt destul de tentante pentru studenţii neatenţi sau grăbiţi. În curând municipalitatea va instala şi semafoare pentru ca traficul să fie şi mai bine fluidizat în zonă.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

  1. O turma de idioti incompetenti si rau voitori, pe deasupra ! Asta e primaria Timisoara. Pai, in …zda mamii voastre de cretini, nu puteati sa reparatii strada Cluj asta vara cind era lumea in concedii si orasul era aproape pustiu ? A trebuit sa astepte toamna ca sa asfalteze pefrig si ploaie ca sa aiba justificari ca asfaltul nu tine si sa isi bata joc de miile de soferi care trec zilnic pe acolo. Parca il aud pe vosit, vremea nu a tinut cu noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.