Nominalizări la premiile muzicii româneşti pentru timişoreanul Eli. Vezi ce videoclip nou...

Nominalizări la premiile muzicii româneşti pentru timişoreanul Eli. Vezi ce videoclip nou a lansat VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

eli2

După succesul obţinut alături de Oana Radu cu piesa „Tu” – melodie care a avut parte de două nominalizări la Romanian Music Awards – artistul timişorean Eli a lansat un nou videoclip la piesa „Spune”, o melodie realizată alături de Oana.

„Spune” este transpunerea în versuri şi note a unei poveşti de dragoste trăită de Eli, fiind o continuare a single-ului „Hey”.


Videoclipul a fost filmat in Timişoara, fiind regizat de Ionuţ  Trandafir (Trandafilm). Instrumentalul piesei a fost semnat de Jay Murano, versurile au fost scrise de Eli şi Oana, iar producţia  muzicală, mixingul şi masteringul au fost realizate de Costin Milon la  Super Sound Studio.

Ascensiunea lui Eli a început odată cu apariţia la Cronica Cârcotaşilor. Ulterior, a lansat mai multe single-uri alături de cunoscutul producător muzical George Hora, responsabil pentru multe dintre hiturile industriei muzicale româneşti. Săptămâna trecută, muzicianul timişorean a susţinut un recital în cadrul Romanian Music Awards, iar în data de 18 septembrie artistul a fost invitat să îşi facă apriţia în cadrul Media Music Awards, premii care vor avea loc la Sibiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.