O altfel de cursă de biciclete, cu cărți de joc și premii...

O altfel de cursă de biciclete, cu cărți de joc și premii surpriză. Ce este Poker Run

0
DISTRIBUIȚI

Timland Festival împreună cu Verde Pentru Biciclete îi invită pe timișoreni în duminică, 5 octombrie, la ora 10.00, la o pedalare “cu noroc”. Organizatorii promit distracție, adrenalină și premii surpriză.

Poker Run

Poker Run nu este un joc de noroc, ci un concept amuzant, organizat în cadrul festivalului Timland și dedicat tuturor celor care iubesc plimbările pe bicicletă. Participanții vor pedala pe un traseu prestabilit, străbătând Timișoara, cu opriri în cinci puncte de control.


La fiecare oprire vor extrage o carte de joc din pachetul pus la dispoziție de către organizatori. Cine va avea cea mai bună „mână de poker” la finalul cursei, câștigă.

Traseul are o durată de circa patru ore, este facil și accesibil tuturor. „Concursul nu este câștigat de cel mai rapid participant, este pur și simplu o chestiune de noroc și consecvență. Din acest motiv, te rugăm să nu nu te grăbești, să te distrezi, să pedalezi în siguranță”, transmit organizatorii.

Participarea la joc e condiționată de achiziția unui tichet, în valoare de 3 lei (tichetele se procură de la locul de plecare, Arena Aquasport, duminică 5 octombrie), iar sumele rezultate din vânzarea acestora vor intra integral în fondul de premiere. Înscrierile se pot face în perioada 30 septembrie – 5 octombrie prin intermediul website-ului dedicat evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.