Pesedistul Alfred Simonis răspunde ironic apelului făcut de Robu: „Pe lângă cele...

Pesedistul Alfred Simonis răspunde ironic apelului făcut de Robu: „Pe lângă cele 30 de proiecte pe care le-a menţionat a uitat să treacă Catedrala, Opera, Canalul Bega”. Pentru ce aşteaptă mulţumiri în numele pesediştilor

1
DISTRIBUIȚI

HC1_8237

Ieri, primarul Nicolae Robu ataca PSD cu ajutorul unei foi de hârtie pe care trecea nu mai puţin de 30 de realizări pe care le numea ale sale. Printre ele, proiecte începute de fosta administraţie şi proiecte realizate în mandatele sale de rector. „Când am venit în politică am încercat să fac ceva. Adversarii politici nu prea înţeleg asta şi au încercat să mă atragă în mocirla lor.


Este adevărat că om fiind am cedat şi eu şi am dat replici deşi nu ar fi trebuit să o fac pentru a rămâne la o conduită desăvârşită de-a lungul anilor. Acum că se apropie alegeri prezidenţiale constat din nou o adevărată campanie de defăimare a mea pe care adversarii o duc. Nu îi nominalizez, nu spun nimic punctual, eu vin cu această replică atipică. Eu completez singur fiecare coloană şi ei să vină singuri cu realizările lor”, detalia Robu.

Vizavi de apelul primarului Nicolae Robu, consilierul PSD Alfred Simonis ne-a declarat că „nu mă mai miră nimic din ceea ce spune domnu Robu. Pe lângă cele 30 de proiecte pe care le-a menţionat a uitat să includă construcția Catedralei din Timişoara, a Opererei, a canalului Bega, acestea la nivel local. La nivel mondial putea numi Turnul Eiffel, Marele Zid Chinezesc şi Catedarala Notre Dame. Acum, dacă e să revenim cu picioarele pe pământ, aştept ca domnul primar să le mulţumească tuturor consilierilor, inclusiv celor de la PSD, pentru sprijinul pe care i l-au acordat în consiliul local. Având în vedere că proiectele domnului primar nu puteau fi realizate fără sprijinul consilierilor sau aleşilor PSD putem bifa cu încredere PSD la fiecare rubrică din lista edilului şef”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.