Petreceri cu muzică şi dragoste pentru campania caritabilă „Un borcan pentru un...

Petreceri cu muzică şi dragoste pentru campania caritabilă „Un borcan pentru un orfan“

0
DISTRIBUIȚI

djangel

Aniversarea a doi ani de existenţă a brandului de petreceri „With Love, Music“ va avea parte de două nopţi de party, în care organizatorii evenimentului îşi propun să strângă fonduri pentru campania caritabilă „Un borcan pentru un orfan“.

„În urmă cu doi ani, a luat ființă un proiect destinat în primul rând solidificării ideilor de comunitate, ajutor și respect.


Un proiect 100% susținut prin voluntariat și încredere. Este timpul să suflăm lumânările cum se cuvine. Vineri, 26 septembrie, călătoria va fi deschisă cu căldura specifică muzicii celor două călăuze timișorene ale deep house-ului de școală veche dar de modă atemporală, Who:ratio și Angel. Sâmbătă, continuăm să ne afundăm în eter(ul interior), cu Tronc și Mrk“, spun organizatorii celor două evenimente.

Petrecerile vor avea loc la Cafe Deja Vu iar biletele de intrare costă zece lei. „Toate fondurile ce vor fi strânse vor fi donate campaniei «Un borcan pentru un orfan». Taxa de intrare va fi de minim 10 lei. Oricine dorește și poate să doneze mai mult decât această sumă este binevenit“, mai precizează organizatorii.

Prima acţiune a celor de la „With Love, Music“ a strâns fonduri pentru reamenajarea spaţiului destinat mașinii de curățat cartofi a bucătăriei din Cantina Socială Timişoara. Campania „Un borcan pentru un orfan” îşi propune să strângă alimente pentru copiii orfani din centrul de plasament „Frații lui Onisim” de pe Cala Dorobanților din Timișoara. Campania a mobilizat deja sute de timișoreni, dar și oameni din județ, care le-au adus copiilor de la zacuscă până la gemuri și murături.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.